Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokanővérem férje 2 hete...

Unokanővérem férje 2 hete külföldön van, egy hete nem jelentkezett. Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
Próbálom megnyugtatni, hogy ma este vagy holnap hívni fogja. Szegény csak sír egész nap. Fél, hogy baja esett, ellopták a telefonját stb. Mindig a legrosszabbra gondol. Előtte mindennap írt emailt vagy sms-t, 2 naponta telefonált. Akivel kiment dolgozni, az a férfi 4 napja hazajött, és ő sem tud semmit se róla.
2009. okt. 30. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A munkatársát elküldték, önköltségéből kellett hazajönnie. Azt mondta a ffi, hogy múlthét szombat reggel látta utoljára. (Nekünk pénteken telefonált)

Unokanővérem egyik "jóakarója" szerint meg nem kell aggódni, biztos csak egy-két nőcskével van, de haza fog jönni.

2009. okt. 30. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:
De amugy milyen a ffi? Rendes ember, megbizhato? En is aggodnek, es en ha tudnam, hogy normalisan ment ki dolgozni egy bizonyos ceghez, tehat nem csak ki ment, hogy lesz munka vagy sem, akkor felhivnam a konzulatust. Ti miert nem hivjatok fel?
2009. okt. 30. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Miert jon haza az egesz banda?

Ja, a kollegat meg hazakuldtek, mert nem nagyon tudta a nyelvet, nem jo tolmacs volt, igaz?

Az itthoni fonokenek mondjatok meg, hogy jelentitek a rendorsegen oket, ha nem jelentkezik a ffi.

2009. okt. 30. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hàt ha még màs növel is hancurozik,azért egy telefont egy hét alatt megejthetett volna.Igaz kinnt sokba kerül a külföldi hivàs.De olyat hogy a fönöke se legyen elérhetö.....Furcsa.emélem minden rendben,majd ird meg a fejleményeket.
2009. okt. 30. 15:46
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem a tolmácsot küldték haza, hanem azt a munkatársát aki összetört egy X eurós ablakot.

Ha az össze ablakot beépítették, akkor jönnek haza. Az itthoni főnök szerint minden héten viszik ki nekik az ablakokat, majd beszél a sofőrrel, hogy érdeklődjön a u.nővérem férjéről. Gondoltunk rá, hogy írunk neki levelet, hogyha máshogy nem tudunk kommunikálni.

2009. okt. 30. 18:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Minden követ mozgassatok meg, ismerősök, ismerősök ismerőse, és azoknak is az ismerőse. Nincs arra felé valamilyen rokonotok, barátotok, aki szívesen "nyomozna" egy kicsit? Az itteni főnök biztos megtudja mondani hol vannak, ha nem akkor lehet én is kétségbe vonnám a cég tisztaságát. Ha első héten folyamatosan jelentkezett, és ígérete ellenére utána mégsem hívott, akkor persze én is aggódnék, de van egy fontos dolog. Lehet hülyeséget mondok, ezért ne haragudj, de egyszer miattam is majdnem "hadjáratot" indítottak külföldre. 4 napig nem lehetett elérni, mivel elfogyott a kártyámról a pénz, és pannont esélyem sem volt odakint feltölteni... Ha hívtak az én telefonom már nem is csörgött, így fel sem tűnt hogy valakinek esetleg hiányzok. Végül szüleimnek bepattant, hogy lehet ez hibádzik, és tettek egy próbát, feltöltötték a kártyám, utána tudtunk újra beszélni, amikor már szinte eltűntnek nyilvánítottak, kétségbe voltak esve. Hogy net nincs a közelében az egy dolog, de telefonnak lennie kell. Nem lehet hogy ő is hasonló probléma miatt nem tud jelentkezni? Ha feltöltős, akkor esetleg egy próbát megérhet, ha előfizetéses, akkor passz, érdemes a számlájáról érdeklődni, hátha kaptok valami hasznod infót, pénzhiány, kiegyenlítetlen számla, valamilyen tiltás, mit tudom én...

Az itteni főnököt figyelmeztessétek még egyszer, hogy ne felejtsen el szólni a sofőrnek... akár őt is megkereshetitek, megkérhetitek személyesen, hogy segítsen nektek. Szerintem még fölösleges a konzulhoz fordulni, de ha nem jön haza a többiekkel, akkor mindenképpen a rendőrség vagy ez legyen az első dolgotok!! Én is szurkolok, mindenképpen írj majd a fejleményekről!

2009. okt. 31. 00:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Telefonalt mar vegre?
2009. okt. 31. 12:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Tényleg az volt a probléma, hogy elfogyott a pénze. Feltöltöttük tegnap interneten keresztül (otp-n), fél óra múlva jött az sms, hogy ne aggódjunk jól van és köszöni a feltöltést.

Ez amúgy eszünkbe se jutott volna, köszönjük annak aki ezt javasolta!

2009. nov. 1. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Elég felelőtlen a pasi ha tényleg nem érte baj. Ausztria a szomszédban van, elég könnyű onnét életjelet adni magáról!
2009. nov. 3. 08:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat igen, es egy kollegajatol is elkerhette voln a telefont, hogy kb. fel percre hazaszoljon. Ettol talan nem mentek volna csodbe anyagilag. Mennyi is? Talan 200 Ft fel perc. Na.
2009. nov. 3. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!