Én reagáltam túl vagy szerinted is jogos volt? Neked hogy esne az ilyesmi?
Sziasztok!
A minap sétálunk a párommal az utcán és valamiről eszébe jutott egy korábbi barátnője és eképpen hozta szóba: "volt egyszer egy nő, akit dugtam..."és jött a sztori. A szóhasználattal van bajom, az egyáltalán nem baj, hogy megemlítette a volt barátnőjét és a történetet, ami eszébe jutott. Én kissé kiakadtam és kinyilvánítottam nemtetszésemet az alpári szóhasználat miatt. Kérdeztem, hogy neki hogy esne, ha úgy emlegetném a volt barátomat, hogy a pasi, aki 3 évig dugott. Azt mondta, hogy rosszul és bocsánatot kért.
Szeretem én nagyon a viccelődést meg poénkodást, de az efféle kifejezéseket egyáltalán nem találom humorosnak és szellemesnek. Lezártuk az ügyet, csak kíváncsi lennék, hogy másnak mi erről a véleménye.
Köszönöm.
27/n
Teljesen korrektül reagáltál, és úgy érzem a párod is vette a lapot....
úgyhogy gratulálok a kapcsolatotokhoz:)
Bár amúgy lehet a csaj tényleg nem volt a barátnője a szószoros értelemben, viszont ebben az esetben is van kevésbé alpári megfogalmazás.
Abszolút igazad van. Örvendetes, hogy a párod azonnal megértette és bocsánatot kért.
A férfiak sokszor beszélnek egymást közt ilyen alpárian, főleg azokról a lányokról, akik nem voltak túl fontosak a számukra, jöttek-mentek az életükben. De a feleségem előtt ilyen ember alatti módon soha nem nyilatkozom, mert ezzel akaratlanul őt is lerántom erre a szintre.
Igen, azt mondta a volt barátnőről, hogy azért nevezte így, mert nem érdemli meg, hogy barátnőnek nevezze. Én erre azt mondtam, hogy akkor is legalább rám legyen tekintettel a szóhasználat tekintetében.
Nem azon akadtam ki, hogy megemlítette az exét, én is megemlítem néha, ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!