Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy házasságban hogyan lehet...

Egy házasságban hogyan lehet eleget tenni az elvárásoknak?

Figyelt kérdés

Friss házasok vagyunk, a férjem félárva, így eddig mindent maga kellett megcsináljon, amire szüksége volt (pl. étel stb.) Engem azonban sosem köteleztek a szüleim semmiféle házimunka elvégzésére, maximum segítséget kértek, így sosem kellett főzzek. Ma megjegyezte a férjem, hogy milyen bénán fordítottam meg a húst a tepsiben, még az olaj is kifröccsent. Nagyon igyekszem, de sajnos nem tudom még úgy csinálni, mint aki évtizedek óta főz. Másik dolog: a szüleim sosem voltak nagy rendmániásak, én igyekszem most az mi kis új életünkben jól teljesíteni ilyen téren, de sajnos nem felelek meg, pl. észrevett a férjem egy leesett faldarabkát az emeletre vezető lépcsőn és kérdőre vont, hogy milyen háziasszony vagyok, ha nem söpörtem még fel? Vagy neki az is szemet szúrt, hogy a szüleimnek vásárolt pohárkészlet ugyanott volt az asztalon ( a szüleim lakásában) egy hét múlva is ahova akkor letettük,és hogy nem voltak képesek eltenni onnan. Megjegyzem, azt a szobát, ahol volt nem használják.

Hogyan lehet ezt túlélni? Mit tegyek, hogy megfeleljek? Lassan egyre jobban kiborulok, hogy nem vagyok jó feleség.

2009. okt. 29. 19:39
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Mindketten tanulják az együttélést, nincs értelme elmarasztalni egyiküket sem. Botladoznak, de ha jószándék veszi őket körül -nem a "válj el azonnal" típusúak-, akkor belerázódnak és menni fog az:)!
2010. szept. 21. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!