Más is van úgy, hogy nem bírja az apósát?
Figyelt kérdés
Anyósommal semmi probléma, jól kijövünk és segítőkész is velünk, de apósomat egyszerűen nem bírom elviselni a stílusa miatt. Semmi nem jó neki, engem is lenéz, meg az unokáját is, hogy korához képest mennyi mindent nem tud. Pedig ez nem igaz. Mások szerint korához képest(2 éves) elég sok mindent tud már.
Szóval lehet az apóst is gyűlölni, nemcsak az anyóst?
2009. okt. 29. 17:28
1/4 anonim válasza:
Persze, mas is van igy. De te meg a szerencsesebbek koze tartozol, hogy anyossal joba vagy. Apost meg felejtsd el, ne foglalkozz vele. Szoljal be neki, epitsd le, mitr kepzel az oreg?:))) Minel inkabb latja, hogy tartasz tole, annal inkabb megalaz. Ne engedd, hogy lassa, hogy szamit amit mond.
2/4 anonim válasza:
Mi nagyon nem bírjuk 1mást az apóssal. Az utolsó alkalommal amikor találkoztunk elhordott engem minden féle sz.r, szemét f.sz szopó k.rvának, pedig semmi oka nincs rá, hogy ilyeneket gondoljon rólam, ill. mondjon rám. A fiát nagyon szeretem és már 5 éve együtt is lakunk, a háztartást rendesen viszem, csak nem dolgozom. És ő a munka hőre és ez nagyon fáj neki, hogy nekem nem kell dolgoznom.
3/4 anonim válasza:
Senkit nem szabad gyűlölni, lehet valaki nem kedvelni, de a gyűlölet visszacsap.
4/4 anonim válasza:
Én még az anyósom sem ismerem de ő már utál ( képekről azt mondja betörő fejem van ) és rossz ember.Szerintetek lehet így pozitívan hozzá álni egy ősszeismerkeéshez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!