Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottunk, és most nem...

Szakítottunk, és most nem találom a helyem a világban. Ugye ennél rosszabb már nem lesz?

Figyelt kérdés
Igazából olyan butaság miatt szakítottunk, talán egy alapos beszélgetés után újra együtt lehetnénk. De kell pár nap, mire lenyugszunk. Az életkedvem is elment. Mit csináljak? :(
2009. okt. 29. 11:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A kutya az egyetlen barátom aki nem kérdez, csak vigasztal :)
2009. okt. 29. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Tisztelt 11:56-os

Azért írtam, hogy egy pasi "tiporjon" a nő után, mert a mai világban nagyon el vannak kényeztetve ezért nem is nagyon küzdenek egy nőért, vagy a szerelemért, mert minden az ölükbe pottyan És igen javarészt egy nőn múlik, hogy mennyire tudja fent tartani a lángot, nem pedig egyből mindent megadni neki. És nem a nőnek kell virágot vinni a randira sem. És szerintem nem a kérdezőnek kéne a telcsi mellett ülni, miközben a pasi 99%-os valószinűséggel nem otthon ül és siratja a helyeztet. De kúltúráltan is kifejezheted a véleményed, ha nem megy akkor inkább maradj csendben.

És énis voltam olyan helyzetben, hogy én vártam hogy a pasi hívjon és olyan is lett a vége. Akárki követhet el hibákat, mindkét félen múlik, de egy nő mégis nő. Kicsit más lenne a helyzet ha a férfi várna a kérdező hívására, akkor is ki lenne borulva, de legalább a kétségek nem gyötörnék. Mert most az van, hogy vagy hívja vagy nem. Totál bizonytalanság.

Amúgy úgy gondolom 27 évesen nem vagyok hülye p.csa,csak azért mert úgy gondolom, hogy egy nő legyen NŐ a mai világban, és ne mindig mi nők várjuk a pasik döntésére, hanem mi is merjük kézbe venni az irányítást bizonyos dolgok felett.

De elnézem neked a valósznűsíthető tapasztalatlanságod miatt, amiből ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le róla, ahelyett hogy elötte átgondolnád, valójában miről írok, nem pedig csak a szavakat olvasnád össze.

olyat mindenki tud.

2009. okt. 29. 13:05
 23/27 A kérdező kommentje:
Ő nem ül otthon, hanem dolgozik.
2009. okt. 29. 13:08
 24/27 anonim ***** válasza:

Nézd. én nem tudom mi történt köztetek. Nemtudom megállpodtatok-e olyasmiben, hogy x időn belül jelentkezik. Vagy hogy ő jelentkezik. Mert ha nem igazából valóban te is felhívhatod nem? vagy van erre valami kizáró ok?és akor te sem lennél kétségek közt.Azt sem tudom ez hány napja van így. Azért túl sokat ne várj. Meg azt is jelezheti, mint itt már valaki írta, hogy talán nem is fog jelentkezni, mert nem akar...mert a kapcsolatot nem akarja.

Mióta tart ez?

előző

2009. okt. 29. 13:25
 25/27 A kérdező kommentje:
Reggel szakítottunk. Felhívhatnám, de azt szeretném ha ő jelentkezne. Estig várok, aztán küldök neki sms-t. Vagy jelentkezik, vagy nem. Futni nem fogok utána.
2009. okt. 29. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Akkor vegyel valamilyen alkoholt, iszogasd meg, hivd fel a baratnodet, nevessetek jokat! A piatol lesz min nevetni, ne aggodj! Aztan holnap lehet hogy teljesen mas szemmel, mas gondolatokkal fogod nezni a vilagot.

Amugy miert vagy otthon, nem dolgozol? Vagy suliba jarsz es szunet van?

Teljesen normalis dolog ami most tortenik veled, ez mindenkivel igy van. Ne aggodj, tuleled.

2009. okt. 29. 15:16
 27/27 A kérdező kommentje:
Őszi szünet van a suliban. Semmivel se lett jobb tegnap óta.
2009. okt. 30. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!