Szakítottunk, és most nem találom a helyem a világban. Ugye ennél rosszabb már nem lesz?
ilyenkor valami jó kis thriller vagy horror kell.
Végső állomás, vagy pl az olvadás sem volt rossz film, bár hanyagolható. Vagy valami misztikusat, azok engem lekötnek.
Csak nehogy valami romantikusat áll neki nézni, mert rontasz a helyzeten.
előző
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok.
Azért várom én a hívását, mert neki kell lépnie, ő tegye meg az első lépést a békülés érdekében.
"De egy pasi tiporjon utánad és ne fordítva. "
Ez milyen baromság már? Tipikus hülye pi**a lehetsz. Meg mi, az hogy még véletlenül felhívja? Az ő élete, az ő szerelme, látszik, hogy szereti, akkor miértne hívhatná fel miért ne próbálkozhatna?
Szerintem nem fog békülni, nem akarlak illúziókba ringatni. Neked lenne rosszabb. Fogadd el a helyzetet, ha jobb lesz, örülj, ha rosszabb, vedd tudomásul.
Foglald le magad valamivel, keress valami tennivalót, nézz valamit, akár a tévében is, bármit, Animal Planet, mesecsatornák, ne sorozat legyen és ne zene tévé, akár hírcsatornát is nézhetsz. És sírd ki magad, ha az esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!