Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos hogy nem...

Szerintetek jogos hogy nem akarom hogy a feleségem felesleges autókázzon?

Figyelt kérdés

Iskolába fog járni szeptembertől, ide a szomszéd városba, kb 7 km re van a lakástól!

Simán át lehet kerózni is oda, felesleges beindítani az autót, kiállni az autóval és egyebek, vagy én gondolnám rosszul?

2013. aug. 19. 10:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%

Persze, lehet menni gyalog, bringával és busszal is.

DE AKKOR MINEK VETETTEK NEKI AUTÓT?

2013. aug. 19. 12:00
 22/40 anonim ***** válasza:
74%

A biciklit megértem, hogy nem akarja, mert én sem akarnám. Ritkán van olyan idő, hogy kellemes legyen 20 percet tekerni.

A tömegközlekedést meg ki tudja, attól függ , hol éltek. Budapesten, Szegeden, vagy nagyobb városokban a legnagyobb idiótaság autóba ülni, amikor 5-10 percenként jönnek a buszok, vagy a villamos. Ebben az esetben igazad van, mert fölöslegesen viszi a pénz valamire, ami főleg ha csúcsidőben jár, semmivel sem gyorsabb. De ha valahol az ország eldugottabb csücskében éltek, ahol jó ha 2-3 óránként megjelenik egy busz, de az is 20 perces késéssel, akkor a feleségednek van igaza. Én sem szívesen várnék suli után másfél órát mire előkerül egy busz.

2013. aug. 19. 12:04
 23/40 anonim ***** válasza:
71%
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, nem kell ahhoz eldugott csücsökben élni, hogy a tömegközlekedés lehetetlen legyen. Én megyeszékhelytől 10 km-re lakok, és 50 km-rel arrébb sokkal jobb a tömegközlekedés, mert ott más megyék járatai is érintik a községeket. Amikor iskolába jártam másik megyeszékhelyre, másik irányba kellett elindulnom, háromszögben utazni, és 3x annyi km-t megtenni, 3x annyi idő alatt, plusz átszállásra várni, míg hazaértem, mert olyan volt a közlekedés. Én még mindig azt mondom, a kocsit félti, mert nő vezetné friss jogsival. A többi csak duma, ő sem menne busszal vagy bringával.
2013. aug. 19. 12:34
 24/40 anonim ***** válasza:
23%
Én elég eldugott helyen élek, mégis egyszeri átszállással is busszal, illetve vonattal jártam tanfolyamra, most pedig dolgozni. Nem halok bele...
2013. aug. 19. 12:40
 25/40 anonim ***** válasza:
69%

Kettőtöké az autó, csak azt kell megbeszélni, hogy mikor ki vigye. Ha nemrég kapott jogosítványt, nyilván használni is akarja.

Ne hányd a szemére, hogy egyelőre nincs munkája.

Bármikor megeshet fordítva is, és akkor nagyobb gáz ugyanazt visszakapni.

Még jó, hogy nem azt ajánlod neki, hogy kocogjon el a munkahelyére, mert az egészséges. :D

2013. aug. 19. 12:43
 26/40 anonim ***** válasza:
82%
Te mivel jársz dolgozni?
2013. aug. 19. 13:30
 27/40 anonim ***** válasza:
34%

Itt mindenki ilyen elkényelmesedett emberke, hogy csak kocsival tud közlekedni? Nekem úgy néz ki a napom, ha munkába járok, hogy 3 órával előbb kelek, hogy átszállással beérjek a 30 km-re lévő városba. Aztán még kigyalogolok 2.5 km-t a munkahelyemre, mert bár lenne helyi járat, spórolok. Ugyanez visszafelé...

Szerintem nem halna bele a kérdező párja, ha buszra szállna, de biciklivel is semmiség. Egy ismerősöm naponta 34 km-t teker (17 oda és 17 vissza), és egy 60 éves nő...

2013. aug. 19. 13:39
 28/40 anonim ***** válasza:
82%

Megszerezte a jogsit, vetettek neki autót, erre még használni is akarja?!! Azt a telhetetlen úristenit!!!

Soha nem jutna eszembe ezért szekálni a páromat!

2013. aug. 19. 13:49
 29/40 anonim ***** válasza:
88%

8 km nem olyan nagy táv, még 450-es benzinárral is. Lassan drágább lesz a tömegközlekedés.

Had vezessen.

2013. aug. 19. 14:33
 30/40 anonim ***** válasza:
41%

5km-re van a munkahelyem a vasútállomástól, naponta sétával teszem meg. Esőben, hóban, szélben.

Szóval nekem ne sírjon itt senki, hogy milyen sokat kell sétálnia.

2013. aug. 19. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!