Szerintetek jogos hogy nem akarom hogy a feleségem felesleges autókázzon?
Iskolába fog járni szeptembertől, ide a szomszéd városba, kb 7 km re van a lakástól!
Simán át lehet kerózni is oda, felesleges beindítani az autót, kiállni az autóval és egyebek, vagy én gondolnám rosszul?
Persze, lehet menni gyalog, bringával és busszal is.
DE AKKOR MINEK VETETTEK NEKI AUTÓT?
A biciklit megértem, hogy nem akarja, mert én sem akarnám. Ritkán van olyan idő, hogy kellemes legyen 20 percet tekerni.
A tömegközlekedést meg ki tudja, attól függ , hol éltek. Budapesten, Szegeden, vagy nagyobb városokban a legnagyobb idiótaság autóba ülni, amikor 5-10 percenként jönnek a buszok, vagy a villamos. Ebben az esetben igazad van, mert fölöslegesen viszi a pénz valamire, ami főleg ha csúcsidőben jár, semmivel sem gyorsabb. De ha valahol az ország eldugottabb csücskében éltek, ahol jó ha 2-3 óránként megjelenik egy busz, de az is 20 perces késéssel, akkor a feleségednek van igaza. Én sem szívesen várnék suli után másfél órát mire előkerül egy busz.
Kettőtöké az autó, csak azt kell megbeszélni, hogy mikor ki vigye. Ha nemrég kapott jogosítványt, nyilván használni is akarja.
Ne hányd a szemére, hogy egyelőre nincs munkája.
Bármikor megeshet fordítva is, és akkor nagyobb gáz ugyanazt visszakapni.
Még jó, hogy nem azt ajánlod neki, hogy kocogjon el a munkahelyére, mert az egészséges. :D
Itt mindenki ilyen elkényelmesedett emberke, hogy csak kocsival tud közlekedni? Nekem úgy néz ki a napom, ha munkába járok, hogy 3 órával előbb kelek, hogy átszállással beérjek a 30 km-re lévő városba. Aztán még kigyalogolok 2.5 km-t a munkahelyemre, mert bár lenne helyi járat, spórolok. Ugyanez visszafelé...
Szerintem nem halna bele a kérdező párja, ha buszra szállna, de biciklivel is semmiség. Egy ismerősöm naponta 34 km-t teker (17 oda és 17 vissza), és egy 60 éves nő...
Megszerezte a jogsit, vetettek neki autót, erre még használni is akarja?!! Azt a telhetetlen úristenit!!!
Soha nem jutna eszembe ezért szekálni a páromat!
8 km nem olyan nagy táv, még 450-es benzinárral is. Lassan drágább lesz a tömegközlekedés.
Had vezessen.
5km-re van a munkahelyem a vasútállomástól, naponta sétával teszem meg. Esőben, hóban, szélben.
Szóval nekem ne sírjon itt senki, hogy milyen sokat kell sétálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!