Túlreagálom vagy jogos a haragom? Ajándékozás.
A párommal nem olyan régóta vagyunk együtt. Van 3 húga meg 1 öccse. A szülők alig nevelik a gyerekeket, mindenük a kert és a ház. Ezek rendben tartása minden idejüket elveszi a munka mellett, így a kisebb gyerekek borzasztó szemtelenek.
Tegnap volt a párom születésnapja, és minket is meghívtak. Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy mit adjak, mert valami olyasmit szerettem volna ajándékozni, ami nem a sarokban végzi.
A barátom egyszer elszólta magát, hogy nagyon szeretne egy bizonyos pólót, így arra esett a választásom.
Nagyon örült neki, megmutatta a családjának is, mire a kisöccse röhögve közölte, hogy ez olyan, mintha a szemétdombról szedtük volna össze. Én csak ott álltam leforrázva, vártam, hogy esetleg majd a szülők, vagy a párom mond valamit, de csak csatlakoztak a kissrác röhögéséhez és ennyi.
Nagyon rosszul esett, a szülőktől annyira nem is vártam semmit, de azért úgy gondolom, hogy a barátomtól elvárhattam volna annyit, hogy közölje az öccsével, hogy merre hány méter.
Az első alkalmas pillanatban közöltem a barátommal, hogy ezt nem vártam tőle, és igazán mondhatott volna valamit. Annyi volt a reakciója, hogy minek húzom fel magam, tudhatnám, hogy milyen az öccse.
Minden további szó nélkül eljöttem.
Fogalmam sincs, hogy eltúloztam-e, vagy sem, de nagyon rosszul esett.
Mit gondoltok?
Azért megnéztem volna,hogy az okos válaszadók közül,hány fogadta volna oly bölcsen a dolgot,ha vele történik,mert 40 éves koromra azt tapasztaltam,hogy az oktondiak közül senki.Tudom 0% leszek,de ez így van,tapasztalati tény.Aztán meg siránkozik a szomszédnak stb.
De itt látatlanban ő a Bölcsek Köve...
Figyelj kérdező,nem túlzod el a dolgot.Vettél egy olyan pólót,amilyent a barátod akart,vagyis kitettél magadért,ehhez képest ő velük röhögött,na ezen gondolkozz el....
Engem is pontozzak le szintúgy, nem érdekel. Azért azt én is megnézném, hogy az előttem bölcselkedők mennyire nevettek volna ezen a poénon, ha velük történik. Az ilyen elszemtelenedett, lelkileg elhanyagolt gyerekek fogják később terrorizálni a többi gyereket az iskolában. Azt akkor okoskodjatok, ha a sajátotokat cseszegeti egy hasonló.
Kérdező, én a helyedben olyannyira vérig sértődtem volna, hogy nem vártam volna meg az első alkalmas pillanatot, hanem ott vágok egy fejet, és ha nagyon kell, akkor ki is osztom őket. Azért mindennek van határa. Az ilyen szülök meg szánalmasak, nem való nekik gyerek, ha nem tudják őket normálisan nevelni.
Azok akik nem olvasták el rendesen a sztorit, igazán megtehetnék még egyszer.
A Kérdező nem az öcsikére sértődött meg annyira, hogy azon pillanatban elhúzott, mert jajj megbántotta!!
Pont, hogy a Kérdező nem csinált balhét, hogy azonnal leoltja az egész családot, beleértve a neveletlen fiútestvért (aki amúgy nyugodtan lehet 17 éves is, nem tudjuk a történetből, mielőtt beleélnénk magunkat, hogy szegény kisgyerek), hanem kivárta az ALKALMAS pillanatot, hogy a barátjának mondja el, hogy bántja, hogy nem állt ki mellette, és nem ezt várta tőle (mert hiába véditek a fiút, hogy nem akart családi balhét, annyit kellett volna csak mondania, hogy idefigyelj öcskös, ez a póló tetszik nekem, örülök, hogy Gizi /bocs Kérdező/ ezzel lepett, és abbahagyhatod a gúnyos irigykedést).
A Kérdező szívből készül, a párja szemmel láthatóan örül neki, egészen addig, míg nem lesz belőle jó poén? És még a Kérdező érezze magát rosszul miatta?
Kívánom azoknak, akik a szegény neveletlen kisfiút, és a vihogó családját védik, hogy kerüljenek ilyen helyzetbe.
Nem túlzod el Kérdező. Tanultál belőle gondolom, hogy mennyire érdemes ezért a fiúért bármit szívből tenni.
28. neked sincs sok eszed,gyereked meg főként nem,ha van elég rosszul lehet nevelve.
A gyerek tökéletesen tisztában volt vele,ha ezt a szót használja az számomra milyen kellemetlen,azonkívül nem egyetlen alkalom volt,hanem sorozatosan megkeserítette a többi kisgyerekes játszótéri gyerekes-anyuka életet.Mindenkinek beszólt kellemetlenséget kizárólag,alig várta,hogy egy kisgyerek felépítsen valamit a homokozóban,megvárta míg elkészült és röhögve szétrugdalta,ez volt a legkedvencebb foglalkozása 7 évesen.
A labdát direkt a csalánosba dobta és rá akarta venni a kicsiket,de persze suttogva,hogy szaladjanak be a labdáért,tökéletesen tisztába volt vele,hogy a kicsiket szétcsípkedi a csalán,állandóan veszélybe akarta sodorni a többieket és abszolút tisztában volt vele már 7 évesen,hogy tegye,de mikor az én lányom blúza alá egy bottal direkt szétszakította a felsőjét,még sérülést is okozhatott volna,kicsit csinált is,eltiltottam a gyerekem mindenféle kontaktustól tőle.Csak kizárólag a gonoszkodáson járt az esze.
A többi gyerek érdekes miért nem volt ilyen???
Mit gondolsz a többi anyuka miért nevetett akkor annyira,mert végre valaki már nem hagyta annyiban!
ÚGY HOGY GRATULÁLJÁL MAGADNAK,ha te ezt hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!