Túlreagálom vagy jogos a haragom? Ajándékozás.
A párommal nem olyan régóta vagyunk együtt. Van 3 húga meg 1 öccse. A szülők alig nevelik a gyerekeket, mindenük a kert és a ház. Ezek rendben tartása minden idejüket elveszi a munka mellett, így a kisebb gyerekek borzasztó szemtelenek.
Tegnap volt a párom születésnapja, és minket is meghívtak. Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy mit adjak, mert valami olyasmit szerettem volna ajándékozni, ami nem a sarokban végzi.
A barátom egyszer elszólta magát, hogy nagyon szeretne egy bizonyos pólót, így arra esett a választásom.
Nagyon örült neki, megmutatta a családjának is, mire a kisöccse röhögve közölte, hogy ez olyan, mintha a szemétdombról szedtük volna össze. Én csak ott álltam leforrázva, vártam, hogy esetleg majd a szülők, vagy a párom mond valamit, de csak csatlakoztak a kissrác röhögéséhez és ennyi.
Nagyon rosszul esett, a szülőktől annyira nem is vártam semmit, de azért úgy gondolom, hogy a barátomtól elvárhattam volna annyit, hogy közölje az öccsével, hogy merre hány méter.
Az első alkalmas pillanatban közöltem a barátommal, hogy ezt nem vártam tőle, és igazán mondhatott volna valamit. Annyi volt a reakciója, hogy minek húzom fel magam, tudhatnám, hogy milyen az öccse.
Minden további szó nélkül eljöttem.
Fogalmam sincs, hogy eltúloztam-e, vagy sem, de nagyon rosszul esett.
Mit gondoltok?
12. 5 gyerek és emellett a munka?
Hát lehet nem kapnak tényleg sok figyelmet valóban.
persze, rosszul eshetett neked.
de vedd figyelembe, hogy egy kisgyerek mondta.
másrészt pedig a barátod szülinapja van. te meg otthagytad megsértődve, pont a szülinapján.
én ennyi miatt nem rontottam volna el a barátom szülinapját. max. másnap vagy pár nap múlva felhoztam volna a témát, vagy esetleg helyben megvédtem volna magam.
egyébként a gyerekek tényleg szoktak ilyen hülyeségeket mondani. ilyenek a gyerekek. ezt annyira nem kell fölvenni családon belül szerintem. rá kell szólni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!