Mi a párotok foglalkozása?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 22:11
24/42 anonim válasza:
Külkereskedelmi igazgatóhelyettes
29/42 anonim válasza:
kíváncsi lennék, ebből mennyi a valós, és hány az álmodozó... :))
30/42 anonim válasza:
Szerintem nem a foglalkozás számít. Mert egy orvos is kereshet nagyon jól, ha mondjuk magánrendelője van, de kereshet keveset is, mivel alapból nincsenek túlfizetve és bizonyos orvosoknak hálapénz se nagyon van. Mondjuk egy patológus hiába orvos, valószínűleg nem mercivel jár. Az én férjem a külkereskedelmi igazgatóhelyettes, de nincsen milliós fizetése (nem is ez volt mondjuk a kérdés). Sok függ a cég méretétől is. Simán el tudom képzelni, hogy egy szobafestő többet kaszál, mint amennyit a párom hazahoz (kis cégnél dolgozik). Szóval szerintem a válaszok nagy részben őszinték. Nem az volt a kérdés, hogy jól keres-e a párotok. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!