Hogyan lehet egyutt elni a gondolatal hogy el fogjuk vesziteni?
Figyelt kérdés
Egy baratom edesanja sajnos nagyon beteg es hamarosan meg fog halni mert sajnos rakos.Nagyon nehez foleg ha elmegyunk hozajuk mert szegenynek szinte allandoan hullik a konye a fajdalomtol es nem is tudok vigasztalot mondani mert naprol napra roszabul nez ki.2009. okt. 28. 21:18
1/4 anonim válasza:
Sajnálom.Nagyon nehéz,de muszáj megpróbálni.Talán,ha a család együtt beszélne róla,de mindenki szenved az biztos.Mégegyszer,nagyon sajnálom.
2/4 anonim válasza:
Akkor most próbálj meg úgy visszaemlékezni rá, hogy még életvidámnak, jókedvűnek lásd, mint a betegsége előtt volt!
Biztosan vannak szép, emlékezetes pillanatok, amiket fel lehet idézni, kedves emlékek, amikkel ha csak kis időre is el lehet terelni a gondolatait a szenvedésről, fájdalomról!
Ha a te anyukádról lenne szó mit tennél?
3/4 anonim válasza:
Gondoljatok arra, hogy jó lesz neki a túlvilágon. Én ebben hiszek, nem mondhatok mást. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem fog hiányozni. Marad utána egy űr, de az idő begyógyítja. Addig is azon kell lenni, hogy minél kevesebbet szenvedjen, és érezze, hogy a család körülötte van.
4/4 anonim válasza:
Amikor az én férjem meghalt, egyetlen vigaszom az volt, hogy mi az a kicsinység, hogy nem láthatom, nem érinthetem többet, ahhoz képest, hogy mennyire szeretem. És ez a mai napig így van. (Sajnos a túlvilágdolog nekem nem jött be, nem tudtam vele mit kezdeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!