Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy el fogom veszíteni...

Félek, hogy el fogom veszíteni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit szinte testvéremként szeretek. Már régóta ismerjük egymást. Mostanság olyan érzésem van, hogy valamilyen úton-módon el fogom őt veszíteni, örökre... Rossz álmaim vannak, amiknek közük lehet ehhez, és minden nap eltölt a nyugtalanság, ha rá gondolok. Ha találkozunk, ezt el is felejtem, de amint elválunk, rámtör az a rossz érzés... Miért van ez? És mit tegyek ellene?
2009. jún. 19. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha roszat álmodaz az nem azt jelenti hogy megis fog történni a dolog!Felejcsd el!arosz érzés azért van mert rosszat álmodtál és ez a napodat és a ahngulatodat is befolyásolta!ezt elkell felejteni mertha ez jár az eszedben akkor mindig erről fogsz álmodni!
2009. jún. 19. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is gyakran van ez!De mindig elmondom a barátnőmnek és megnyugtat,hogy minden rendben köztünk.:)
2009. jún. 19. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire szoktak az álmaid beigazolódni. Történt-e már olyan, hogy egy álmod később valóra vált, úgy, hogy nem volt befolyásod abban, hogy megtörténjen? Mert velem már igen, és idővel rájöttem, hogy ez egy adottság, amivel élnem kell, és vannak olyanok, amik csak figyelmeztetnek, amik azért jönnek, hogy felkészítsenek valamire, és ha felkészülök, akkor elkerülhető a rossz, alakíthatók a dolgok (nem minden, van, ami elkerülhetetlen, és van, amikor a jót jelzi, van, amikor támasz, és remény, és van, amikor csak pihenés, és semmi, de érzékelhető a különbség).

Ne ijedj meg ezektől az álmoktól, de készülj fel, és próbáld megfejteni, hogy miért álmodhatsz mostanában ilyeneket, lehet, hogy fel kell készülnöd, fel kell készülnötök valamire. Ha neked is így jelentkezik, mint nálam, akkor kitartást, mert egy ilyennel együtt élni kihívás, és nem mindig könnyű (sokan mondogatják, hogy szívesen belelátnának a jövőbe, de ha birtokolnák ezt, akkor néha inkább visszaadnák a lehetőséget), de aki megkapja, az okkal kapja.

Én azt mondom, semmibe venni nem szabad, mert fontos lehet (ha bármi alapja van, hogy egy álom jósolta meg, hogy ide jöjjünk a Kárpát-medencébe, lehet, hogy ha semmibe veszik, nem lennénk itt), de figyelj, és ne félj tőle. Időben tudni fogod, mit kell tenned.

2009. jún. 19. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, az álmokat komolyan kell venni. És abban is egyetértek, hogy próbáld meg kitenni magadból a félelmet. Tudatosítsd magadban, hogy az fog történni, aminek kell történni, és fogadd el. Még ha fájdalmas lenne, akkor is el kell fogadni. Ez nem zárja ki, hogy javasolj neki egészséges táplálkozást, vagy effélét. Ha hívő vagy, kérj segítséget imában vagy meditációban. A barátnődért is, meg magadért is, hogy meg tudjál nyugodni, és menjenek el tőled a rossz álmok, és rossz érzések.
2009. jún. 20. 00:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, de így talán még rosszabb, mert elmondta, hogy mennyire ragaszkodik hozzám... Egyszerűen féltem őt, aggódom érte. Félek attól, hogy nem fogom tudni megvédeni, bár nem tudom, hogy mitől kellene. Nem akarom, hogy csalódnia kelljen bennem.
2009. júl. 11. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!