Bűntudatom van. Mit tegyek? 14L
Dearanyos:) Ha gondolod beszélek szüleiddel,hogy én miket csináltam 14 évesen és máris örülni fognak,hogy csak 1 korty sört ittál. Bár ha én hazudtam akkor ott világvége volt otthon,de szerintem ha őszinte leszel a szüleiddel és bocsánatot kérsz,hogy beleittál és,hogy hazudtál akkor nem lesz semmi gond.
Fölösleges kertelned meg bújkálnod előttük,mert csak rosszabbul fogod magad érezni. Én régebben ha már akkorát hazudtam,hogy tényleg nem volt bőr a pofámon odaállni eléjük és elmondani akkor írtam egy levelet és becsúsztattam alul az ajtójukon aztán anyu mindig átjött a szobámba és megbeszéltük a dolgokat.
Majd írd meg,hogy mivolt,de ne aggódj nem lesz baj. Meg mondd meg azt is,hogy nem szoksz rá se a kávére és,hogy alkoholista se leszel.
Ennek a nagy tiltásnak nem lesz jó vége. Igaz,én 19 évesen kerültem el itthonról,nagyon messze,nem 14 évesen. De ugyan ez volt,nekem is szóltak,ha fekete volt a körmöm,el sem engedtek nagyon sehova. Tűrtem,jól tanultam,célom volt,hogy elkerüljek messze,ahol nem tudnak beleszólni a dolgokba.
Elkezdtem eljárni az éjszakai életbe,fiúkkal ismerkedtem,kb mindig volt valakim,egy éven belül 5 sráccal voltam,egyikkel kb együtt is laktam. Előtte meg soha nem aludhatott itt a barátom,akivel 2 éve együtt voltunk.
Szóval szerintem ez vissza fog ütni. Jobb nem tiltani a dolgokat,mert saját magamból kiindulva tudom,hogy minél inkább tiltva van valami,annál inkább ki akarod majd próbálni.
És az a szomorú,hogy hiába mondod ezt el nekik,akkor meg csak bedühödnek. Sajnállak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!