Miért nem akar gyereket?
Ez a baj az együttéléssel, harminc éve, ha egy pasi rendszeresen akart szexelni, akkor házasságban gondolkozott, és a gyereket se tartotta kizártnak. Ma a párok együttéléssel indítanak, amiben a pasi a házasság minden előnyét élvezi: rendszeres szex, kaja, tiszta ruha..., de a gyerek ugye nem tartozik ide, vagy pitizzen a nő érte; vagy ő az átvágós gonosz, ha önhatalmúlag intézkedik felőle.
Mi volt a tervetek a jövőre, amikor összeköltöztetek?
Változott valamelyikőtök elképzelése azóta?
Átbeszéltétek a változást ?
Ha Neked ő az életed értelme, akinek a gyerekét is meg akarnád szülni, akkor ezt mondd el neki, mert egy férfi a nő babavágyát nem igazán tudja felfogni.
Ha nem akar gyereket, akkkor sehogy sem veheted rá, a trükközést pedig azelőtt felejtsd el, hogy eszedbe jutna. Nem mindenki "születik" arra, hogy gyereke legyen, és aki ennyire elzárkózik az elől, az valószínűleg -ha valami műhiba folytán mégis becsúszna egy bébi- nem lenne szülők gyöngye. Persze lehet, hogy megváltozna a véleménye, de nem nagy az esély rá. Inkább arra, hogy hanyatt-homlok elmenekülne.
Már sok ilyen kérdést láttam, és sosem értem, hogy ha valakinek fontos a gyerek, akkor miért áll össze olyasvalakivel, aki nem szeretne? Miért nem lehet az elején tisztázni, miért 4 együtt töltött év után kell kétségbeesett kérdéseket kiírni? Nekem ez furcsa, eleve nem kezdenék közös életet olyan emberrel, akivel nem egyeznek a céljaink, legyen az babatéma, vagy bármi. Pedig még csak 20 éves vagyok (amikor a barátommal összejöttem, már az első hónapokban beszéltünk az ilyen-olyan célokról, pedig akkor mé fene gondolta volna, hogy állandó kapcsolat lesz belőle), szóval egyelőre még nincs terítéken se baba, se házasság, összeköltözés, de még munka sem, mégis úgy gondlom, az ilyen dolgokat minél előtt tisztázni kell.
ezert nem kell csak ugy osszekoltozni es a pasi feneket kinyalni.
Egy ilyen ferfi soha nem fog se elvenni se gyereket tervezni veled hiszen jo dolga van igy miert adna fel a kenyelmet?
A helyes sorrend ismerkedes jegyesseg hazassag osszekoltozes es gyerekvallalas es ezt megbeszelve kozossen mar az ismerkedes szakaszban. Nem egyeznek a jovotervek nem kell egyutt folytatni.
A helyes sorrend ismerkedes jegyesseg hazassag osszekoltozes es gyerekvallalas
- Kinek mi a helyes. Minek jegyezzen el, ha csak járunk? Egy percet nem éltünk együtt, de gyűrű az kell.
Még jó, hogy ez a hülye felfogást, csak kevesen követik, aztán meg itt sírnak, hogy jaj a férjem egy lusta disznó, hetente egyszer fürdik, de amíg jártunk mindig tiszta volt... :D
De mondjuk attól függ, lehet, hogy a nő nem érzi tehernek, ha kiszolgálja a férfit, ha cserébe sok olyan dologban részesül, amit nem engedhetne meg magának. Nyilván ehhez az kell, hogy a férfi jobban keressen, és hajlandó is legyen költeni a nőre.
Ha egy nőnek jobb élete van a férfi mellett, nem biztos, hogy kínlódás neki kiszolgálni a pasit.
Persze ha ez nincs meg, akkor csakis egyenlően szabad elosztani a terheket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!