Mit tennétek ha a párotok a megkérdezésetek nélkül venne egy kocsit mikor alig van pénzetek?
Őszintén? Ha csak nincs valami nagyon nyomos oka, amiért megvette, kiadnám az útját. Már eleve az elképzelhetetlen számomra, hogy ilyesmit előtte ne beszéljen meg velem a párom.
Ha ennyire nem gondolkodik egy társ közösben, akkor nem a társam, csak együtt élünk. Nekem erre nincs szükségem, ennél egyedül is jobb és amúgy meg könnyebb is.
Egy kapcsolat arról szól, hogy közösen döntünk, főleg ha közös kasszán vagyunk!
Párommal is közös kasszán vagyunk, de mindig előre megbeszéljük ha nagyobb kiadást tervezünk, legyen ez akár 10.000 Ft értékű, de MEGBESZÉLJÜK! Nem döntünk a másik tudta nélkül.
Már előttem kérdezték, de megkérdem én is és jó volna ha válaszolnál!
Milyen kapcsolatban vagytok? Élettársi, házasok?
Közös kasszán vagytok? Vagy nem?
Írta,hogy nem fog válni,tehát házastársak,ami közös kasszát is jelent (legalábbis jogilag biztosan).
Csodálkoznék,mert bár jól állunk,még egy párezres autóhoz valót is megkérdez,hogy megvegye-e, a kocsit pedig közösen néztük ki,vettük meg,el se hozott volna olyat,ami nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!