Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a szülők feladata...

Szerintetek a szülők feladata a gyermekeket egy bizonyos tudással kiengedni az életbe, vagy később a gyermek feladata ezt magától megszerezni?

Figyelt kérdés

Itt az iskoláztatásra, jogosítványra és nyelvtudásra gondolok.

Azért kérdezem, mert a férjemnek (30-as évei elején jár) a szülei ezeket nem adták meg, viszont az anyósom folyamatosan azzal stresszel, hogy mikor megy már fősulira, mikor tanul meg már angolul, stb. Mellettem lett meg a jogsija, én (mivel én is diplomás vagyok) beszéltem rá, hogy továbbtanuljon, és én tanítom angolra is (angoltanár vagyok). Mindezek nem kis kiadások lakáshitel és baba mellett. Joggal idegesít emiatt az anyósom folyamatos okoskodása, vagy túl érzékeny vagyok?

2009. okt. 28. 12:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én hálás vagyok édesanyámnak, hogy annak idején nem hagyta, hogy abbahagyjam az egyetemet, pedig anno nagyon akartam menni dolgozni. de igaza lett, és a mai napig támogat mindenben, mert szeretné ha belőlem is válna valaki. nagyon hálás vagyok neki ezért...
2009. okt. 29. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!