Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt Édesanyám. Még meg...

Cingi75 kérdése:

Meghalt Édesanyám. Még meg tudtam ölelni a kórházban, mielőtt elvitték, ott volt a férje is. A férje küldött kizárólag az én nevemre gyászjelentést, elmulasztva ráírni "és családja". Bevett szokás?

Figyelt kérdés
Én,miért, kaptam, gyászjelentést,mint,egy, idegen,fiaim,unokám,férjem,semmit,ez, szokás?

2013. aug. 15. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy kivan s ezért hibázott...
2013. aug. 15. 15:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert gondolta, hogy te csak jobban szeretted édesanyádat, mint a párod.
2013. aug. 15. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ezen gondolkozott utoljára. Eléggé ki lehetett borulva ő is, csak le akarta gyorsan tudni a gyászjelentéses dolgot és be esem gondolt, hogy oda kéne írni, hogy és családja. A semmin problémázol, mert biztosan nem a családod sértegetésével volt elfoglalva egy ilyen esemény után (még akkor sem, ha amúgy nem felhőtlen a viszony).
2013. aug. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!