Keresztszülőnek kértek meg a barátaim. Hogy tudnám ezt finoman és sértődésmentesen elutasítani?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 21:52
21/24 anonim válasza:
Ha folyamatosan győzködnek, és Te már őszintén megmondtad, miért, akkor ehhez nincs mit hozzáfűzni. (Lehet, úgy érzik, más az indok, és azt akarják hallani?)
Ez már fárasztó lehet, és Te nem akarod őket megbántani, durván elutasítani. Ha kitartóan ugyanazt ismételgeted, majd csak megunják. Nem tudnak mit tenni, ha így döntöttél, amihez jogod van.
Lehet, hogy megsértődnek, de sajnálatból, megalkuvásból ki lenne keresztanya?
22/24 anonim válasza:
8.40 és 19.40-es ismét:
Felmerült bennem, hogy nem a volt vőlegényed nyomására akarják? Mert azt hiszik, ki akar békülni Veled??
23/24 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy teljesen őszinte és hátsó szándék nélküli kérés, ebben biztos vagyok. Jóban vagyok a feleségével is, a srác meg szintén jó barát azóta is. A gyereküknek akarnak jót (hihi, én vagyok az a jó:)) csak abba nem gondoltak bele, hogy ez nekem jó-e. Túlvagyok én már ezen a szkaításon bőven, de ez mégis kicsit sok(k).
2009. okt. 28. 19:51
24/24 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy te nem tudsz ekkora felelősséget vállalni magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!