Hogyan kell férjezett nevemet (válás nélkül) ismét a leánykorira változtatni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 20:12
1/2 anonim válasza:
Be kell menni az önkormányzati hivatalba ott az anyakönyvi részre és időpontot kérni ez miatt- névváltoztatás okként mondhatod, hogy zaklatnak és kész . adni fognak egy csekket, ha befizeted mehetsz vissza és kész . vinni kell a házassági anyakönyvi kivonatot, mert újat adnak. A férjed szempontjából pedig nem tudom hogy oldod meg, de miért nem jó már az ő neve..ezt beszéljétek meg nehogy válóok legyen.
2/2 anonim válasza:
mikor a házasághoz bejeltnkeztünk akkor ott filoztam vagy fél órát mi legyen a nevem, de azt mondta az anyakönyvezetö akár minden nap megváltoztathatom majd a nevem csak fizetni kell érte.
na aztán a lánykori nevem mellett maradtam. még jó mert egy évre rá elválatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!