Ha a férj dolgozik napi kb 10 orát, akkor elvárhato, hogy a feleség, aki nem talál állást, mindent megcsináljon otthon?
Figyelt kérdés
A minden alatt azt kell érteni, hogy mindent. A tányért evés után a mosogatomedencéig sem viszi el. A szennyesét az ágy mellé szorja le. Egyáltalán semmiben nem segít semmit, csak hosszas könyörgés, vita, veszekedés árán, és miután elvégezte amit kértem, ő a mártír. Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon. Azt mondja, hogy neki már semmi dolga mikor hazajött, mert ő dolgozik, én meg otthon vagyok, tehát úgysem csinálok semmit egész nap. Egy kisgyerekünk van. Kertes ház, mondhatni patent rendben tartva.2013. aug. 13. 12:28
21/21 anonim válasza:
Én zokszó nélkül megcsinálom, ez a minimum!! Ezt vállaltam! Nem esik le a gyűrű az ujjamrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!