Van itt olyan aki vagy akinek ismerőse olajfúró tornyon dolgozik? Milyen meló? Nézem a viasat explorer-en a black gold-ot és kíváncsi vagyok.
lehettél volna nagyvonalu s adsz neki 500 Ft-ot. Ez arányos s óriási különbség hogy Te adsz ő pedig nemet mondott.
:))))
Igen eltértünk a tárgytól a 47 000-nél akadtunk el.:)))
jónak nem hiszem hogy jó.
de szarért hugyért dolgozzni mindenkép rosszabb.
Hát igen, mindig azt mondtam, hogy jó pénzt nem adnak ingyen:))
Ahhoz vagy kemény vagy ocsmány meló kell:)
Az előbbi még mindig jobb.Tesóm is egy idő után művezető lett, de lehúzott azért pár évet tornyon ehhez.
Jó hír, h bár neki a háború miatt már nem lehetett visszamenni szíriába, de ahogy te is írtad, nem csak szíriában van ilyen lehetőség.
Viszont tényleg a legkevesebb a perfekt angol és egy nagyon jó ismerettség ami kell hozzá.És akkor még a tanulást/képzést nem említettük, bár nem tudom tesóm mit végzett el ehhez, vagy elvégzett-e egyáltalán valamit.Jókor volt jó helyen, valaki benyomta oda vmi proli melóra, gondolom időközben beletanult és feljebb lépett.De még proli melósként is már csak a veszélyességi pótlék miatt is jól keres vele az ember.
menj el bécsbe ott is jobb a pénz
közel van s nem kell olajra lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!