Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet szeretkezni egy...

Hogy lehet szeretkezni egy szobában a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Csak két szoba van az egyikben a szülők alszanak a gyerekkel a másikban a nagyszülők. A többi helyiség kiesik mivel a nagyik bármikor felkelhetnek. Van ötletetek?
2013. aug. 10. 19:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem, ezek a szülők váltig állítják, hogy ők olyan ügyesen csinálják, hogy a gyerek ebből semmit sem vesz észre. :)

Érdemes lenne megkérdezni a gyereket is...

Ha tudnám, hogy a gyerekem egy atombombára sem ébredne fel, akkor sem jutna eszembe ott szexelni tőle pár méterre (sőt centire, ha egy ágyról van szó), mert érzem, hogy ez így nincs rendjén.

2013. aug. 11. 12:36
 32/36 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsétlen gyerek meg gondolom megmukkanni nem mer, és a rémálmaiban is csak a kefélő szüleit látja...
2013. aug. 11. 12:56
 33/36 anonim ***** válasza:
2013. aug. 11. 13:19
 34/36 anonim ***** válasza:
74%
Semmiképpen sem szexelnék ha a gyerekem ott van a szobában még akkor sem ha alszik,szegény kisgyerek,én olyan 13-14 évesen hallottam anyukám és a nevelőapám,nekem egy rémálom volt utána mindennap korábban feküdtem le nehogy még egyszer halljam,pedig tisztában voltam a dolgokkal rendesen fel lettem világosítva mégis borzalmas volt.
2013. aug. 11. 13:34
 35/36 anonim ***** válasza:
64%
ja és nem voltunk egy szobában
2013. aug. 11. 13:34
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
A gyerekkel sehogy. Pedofilia !!!!!Nem találsz korban magadhoz illőt.
2013. dec. 29. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!