Hogy lehet szeretkezni egy szobában a gyerekkel?
hány éves az a szerencsétlen kisgyerek?
Én sem értem, minek szülték ha odáig nem jutottatok el h normális körülményeket teremtsetek egy családnak
Múltkor volt egy kérdés, ahol a pár mellett aludt a 9 éves gyereke épp tv mellett szeretkeztek és kérdéses volt számára miért szipog a gyerek.
Így lehet egy életre tönkre tenni a gyereket.
Ne tedd úgy, hogy ott a gyerek. Ez nem neki való, kárt tehetsz benne lelkileg. És neki joga van a lelki egészséghez, ha tetszik, ha nem.
Ráadásul ez szeméremsértés, ami azt hiszem minősített eset.
Unokatesómék fiatal házasok otthonában laktak egy kb. 30 nm-es lakásban, és oda vállaltak egy másodikat is... A pici lyuknyi szobában volt egy kanapéágy, köztük a nagyobbik gyerek, az ágy mellett a kiságyban a kisebbik.
Hát biztos egyesek szerint ez az egészséges légkör a gyereknek. Én sem a gyerek, sem a magunk érdekében nem csinálnék ilyen baromságot.
Ez a kérdés remélem egy vicc, mert ez valami undorító!
Remélem senki nem teszi ezt a saját gyerekével, mert nagyon durva traumát tud okozni.
"Ez a kérdés remélem egy vicc, mert ez valami undorító!
Remélem senki nem teszi ezt a saját gyerekével, mert nagyon durva traumát tud okozni."
Oh, csak nézz körül Gyerekvállalás témában! (páran láthatóan átjöttek onnan lepontozni a válaszokat) Ott egyszer mertem megírni, hogy szerintem nem egészséges egy ágyban, sőt egy szobában lenni kisgyerekkel, elküldtek a francba, meg 0%-ra pontoztak. Ott mindenki ősanya, összenőve alszanak a gyerekükkel.
29-es: ez durva. Nekem felnőtt nőként meg sem fordult a fejemben, hogy van olyan visszamaradott emberi lényt, aki ezt egészségesnek tartja.
Még a nagymamám mesélte, hogy náluk is az volt a minimum, hogy ők, mint fiatal házasok 70 éve (ha nem volt külön szobájuk) akkor megejtették napközben odakinn, vagy akkor, amikor a gyerekek nem voltak benn a közelben.
Hihetetlennek tartom, hogy a 21. században még vannak annyira korlátolt egyedek, akiknek meg sem fordul a fejében, hogy milyen traumát okoz az egy kisgyerek életében, ha a szülei mellette kefélnek...pedig elvileg fejlődtünk azóta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!