Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet szeretkezni egy...

Hogy lehet szeretkezni egy szobában a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Csak két szoba van az egyikben a szülők alszanak a gyerekkel a másikban a nagyszülők. A többi helyiség kiesik mivel a nagyik bármikor felkelhetnek. Van ötletetek?
2013. aug. 10. 19:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van a 19-esnek még a végén összehoztok még egy gyereket :D
2013. aug. 10. 20:25
 22/36 anonim ***** válasza:
72%

hány éves az a szerencsétlen kisgyerek?

Én sem értem, minek szülték ha odáig nem jutottatok el h normális körülményeket teremtsetek egy családnak

2013. aug. 10. 20:30
 23/36 anonim ***** válasza:
77%

Múltkor volt egy kérdés, ahol a pár mellett aludt a 9 éves gyereke épp tv mellett szeretkeztek és kérdéses volt számára miért szipog a gyerek.

Így lehet egy életre tönkre tenni a gyereket.

2013. aug. 10. 21:00
 24/36 anonim ***** válasza:
66%

Ne tedd úgy, hogy ott a gyerek. Ez nem neki való, kárt tehetsz benne lelkileg. És neki joga van a lelki egészséghez, ha tetszik, ha nem.

Ráadásul ez szeméremsértés, ami azt hiszem minősített eset.

2013. aug. 10. 22:25
 25/36 anonim ***** válasza:
80%
többnyire sehogy. tudod: előbb költözés, aztán gyerekcsinálás. nem is tudom elképzelni, h hogyan képes valaki úgy szexelni, h a szomszéd ágyon alszik egy gyerek. ha mégis a dugás mellett döntötök, akkor gumit húzzatok, mert 2 gyerek mellett még nehezebb szexelni.
2013. aug. 11. 04:00
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy! Legalábbis én képtelen lennék rá.... Máshol is lehet szex, nemcsak a szobában...ahol pár méterre a gyerek alszik tőlünk...
2013. aug. 11. 08:08
 27/36 anonim ***** válasza:
70%

Unokatesómék fiatal házasok otthonában laktak egy kb. 30 nm-es lakásban, és oda vállaltak egy másodikat is... A pici lyuknyi szobában volt egy kanapéágy, köztük a nagyobbik gyerek, az ágy mellett a kiságyban a kisebbik.

Hát biztos egyesek szerint ez az egészséges légkör a gyereknek. Én sem a gyerek, sem a magunk érdekében nem csinálnék ilyen baromságot.

2013. aug. 11. 09:18
 28/36 anonim ***** válasza:
69%

Ez a kérdés remélem egy vicc, mert ez valami undorító!

Remélem senki nem teszi ezt a saját gyerekével, mert nagyon durva traumát tud okozni.

2013. aug. 11. 11:32
 29/36 anonim ***** válasza:
77%

"Ez a kérdés remélem egy vicc, mert ez valami undorító!

Remélem senki nem teszi ezt a saját gyerekével, mert nagyon durva traumát tud okozni."

Oh, csak nézz körül Gyerekvállalás témában! (páran láthatóan átjöttek onnan lepontozni a válaszokat) Ott egyszer mertem megírni, hogy szerintem nem egészséges egy ágyban, sőt egy szobában lenni kisgyerekkel, elküldtek a francba, meg 0%-ra pontoztak. Ott mindenki ősanya, összenőve alszanak a gyerekükkel.

2013. aug. 11. 12:08
 30/36 anonim ***** válasza:
67%

29-es: ez durva. Nekem felnőtt nőként meg sem fordult a fejemben, hogy van olyan visszamaradott emberi lényt, aki ezt egészségesnek tartja.

Még a nagymamám mesélte, hogy náluk is az volt a minimum, hogy ők, mint fiatal házasok 70 éve (ha nem volt külön szobájuk) akkor megejtették napközben odakinn, vagy akkor, amikor a gyerekek nem voltak benn a közelben.

Hihetetlennek tartom, hogy a 21. században még vannak annyira korlátolt egyedek, akiknek meg sem fordul a fejében, hogy milyen traumát okoz az egy kisgyerek életében, ha a szülei mellette kefélnek...pedig elvileg fejlődtünk azóta :(

2013. aug. 11. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!