A párom és én egy helyen dolgozunk, ő ma éjszakás és azt szeretné ha én munka után bentmaradnék nála és majd reggel együtt hazamennénk. De én félek, hogy mi lesz ha kiderül. Mit tegyek?
Annyira azért nem félhetsz, mert ha így lenne, ki sem írtad volna a kérdést, hanem azt felelted volna, hogy nem, ez nem helyes, neked az a munkahelyed, nem szórakozóhely, fontos a munka, nem veszíthetjük el, és amúgy is egy éjszakát kellene külön tölteni, ami valljuk be igen csak semmi.
De te inkább kérdezősködsz, és bár szinte mindenki azt írja ne menj, azért még rágod a témát, mert hajlasz rá, nehogy "megbántsd"(ezen egy férfi megbántodna???). Gondolom nem egy fél év után találkoznátok újból, mert akkor még meg is érteném a problémát.
"Már kezd duzzogni amiért vacilálok, és azt mondta, hogy biztos van valakim és vele találkozom este. Mit tegyek?"
Mi van???Duzzog???!Egy férfi duzzog egy ilyen kis semmiségen?Micsoda szexmániás pasid van,jézusom!Ne is haragudj,de ha már ebből rögtön féltékenységi rohamot csinál,akkor cseréld is le!Uramatyám.. és még te nem akarod megbántani?
Két lábbal rúgnám ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!