Nagyon tetszik a kollégám lánya. Mit tegyek?
17 éves lett nemrég és nagyon tetszik nekem. Tudom, hogy nem lenne szabad de nem tehetek róla. Az apjának barátja vagyok úgyhogy gyakran találkozok velük. A lánnyal is szoktam beszélgetni és értelmes. Pont az ideálom. Csak hát túl fiatal meg a barátom lánya. Hogyan próbáljam meg elfelejteni? :S
27F
OFF: komolyan nem értem, hogy felnőtt férfiak miért kezdenek tinilányokkal....szerintem ez annyira nem normális dolog..
én emlékszem arra hogy milyen voltam 17 évesen.persze valahol már felnőtt voltam, de az élettapasztalatom nullával volt határos, lelkes voltam ,de érzelmek alapján döntő..nem voltam érzelmileg érett egy komoly párkapcsolatra, nem voltam elég megfontolt, mert nem is tudtam mivel jár..és ha egy tini túlnő a dacon és mélyen magába néz akkor ő is belátja hogy így van
(mielőtt leöregeznétek : 28/N és a párom is pontosan ugyanennyi idős :)
ON: szerintem ez a házinyúlra nem lövünk tipikus esete, ha nem akarsz későbbi kellemetlenségeket egy tini érzelmi vasút szakítás eset után akkor hagyd.
10 év nem lenne sok, ha ő mondjuk már 20 lenne, te meg 30! Ha annyira szereted, akkor várj még 1-2 évet! 17 évesen még kiskorú! Másrészt ilyen idősen lassan már a házasság gondolata fog foglalkoztatni, még egy 17 évest inkább a suli/szórakozás, és ez így természetes! Ilyen helyzetben vagy ő öregszik hozzád kicsit, vagy te fiatalodsz jobban vissza, de szerintem ez csak kompromisszum, nem hiszem, hogy egészséges is lenne!
Az apja meg többféleképp is reagálhat! Lehet, hogy örül, hogy megbízható udvarlója akadt a lányának, de ami valószínűbb, hogy nagyon féltené, hiszen az az ő kislánya, és nem biztos, hogy szivesen látná egy felnőtt férfi karjaiban!
Szerintem nem a 10 évvel van gond, mert igazából, ha 25 lenne a csaj, a srác meg 35, akkor senki sem botránykozna meg ezen. A gond azzal van, hogy az a lány még szinte gyerek, nincs semmi tapasztalata, nem élt még semmit. Butaság lenne lekötnie magát egy 27 éves férfi mellé.
Nekem 12 éves lányom van, hát nem hiszem, hogy örülnék neki, ha 5 év múlva 27 éves pasival kezdene, aki 2 éven belül mondjuk gyereket is akar. Lebeszélném róla. Mindenképp.
Felejtsd el!
Ha egy barátom rámozdulna a fiatalkorú lányomra, tuti "kinyírnám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!