Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond, miért vagyok...

Mi lehet a gond, miért vagyok elégedetlen?

Figyelt kérdés

Azért ide írom ki a kérdést, mert szerintem itt kapom a leghasznosabb válaszokat.

Minden rendben kéne hogy legyen. Elvégeztem egy nagyon jó egyetemet, kiváló eredménnyel. Több jó állásajánlat is vár rám. Évek óta jó kapcsolatom van, kisebb nagyobb nehézségekkel, de szerintem ez normális. Családom mindenben támogat, szeretjük egymást. Sok barátom van, sok programom. Bármit megvehetek magamnak, elmehetek bárhova, eddig igaz a szüleim pénzéből tettem ezt meg, de miután állásom lesz haamrosan, jo fizetéssel, többé nem szorulok rá senkire sem, magamnak is megteremthetem mindezt.

Elvileg minden tökéletes. De mégsem. Hajszolom a sikert, a luxust, a programokat, de valami nem jó. Alig egy hónapja lett meg a diplomám, de már hiányzik a kihívás, ugyanakkor mégis tartok egy kicsit a jövőtől talán.

Mit kéne tennem? Miért elégedetlenkedem mindennel?

23/N.

2013. aug. 8. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen pontosan, dőlj hátra, és élvezd, hogy minden jó! Ugyanis nem tudhatod meddig! Bármikor történhetnek olyan dolgok, baleset, betegség, stb... amik pikk-pakk véget vetnek a nagy tökélynek! Akkor talán jobb lenne?

Egyébként meg ha nem tudsz magaddal mit kezdeni, kezdj el sportolni, az is kihívás, vagy pedig segíts másokon!

2013. aug. 9. 08:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a "siker" az, ami éltet, és azt hajszolod, miután elérted, újabb célokat tűzöl ki.

Ha valóban így van, ahogy leírtad, és még a napi feladatok után is van erőd és energiád + kihívást bevállalni, akkor valamilyen rehabilitációs, önkéntes területen szerezhetnéd meg az újabb siker élményét. Gondolok itt kisgyermekek, betegek, mozgássérültek, állatok, menhelyek, vagy bármi hasonló területre, ahol napi szinten újabb és újabb kihívásokkal találkozhatsz.

2013. aug. 9. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!