Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki egyetemen...

Van itt olyan, aki egyetemen ismerte meg élete párját, összeházasodtak?

Figyelt kérdés
Hogy ismerkedtetek meg? Mi volt a sztoritok? Mesélnétek?
2013. aug. 8. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvosi egyetemen voltunk csoporttársak, de én 2 év után otthagytam, mert rájöttem, hogy mást jobban szeretnék csinálni (védőnő lettem) :) Először még csak barátok voltunk (ekkor mindketten elég rossz párkapcsolatban éltünk), majd szakítottunk az exekkel, egymásba szerettünk, és összejöttünk :) Tavasszal volt az esküvőnk.
2013. aug. 8. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Elsőévesek voltunk még. Egyszer a szünetben szembejött a folyosón egy srác, aki annyira lehetetlenül idétlen módon röhögött, hogy azt mondtam a barátnőimnek, ez vagy idióta, vagy be van lőve. Így normális ember nem vihog. 2 évvel később véletlenül összefutottunk, és beszélgetni kezdtünk a koleszosok kedvenc ivójában, és hát azóta összeházasodtunk és van egy 4 éves lányunk is....

Ja, és kiderült, hogy a hiénakacaj veleszületett tulajdonsága :)

2013. aug. 8. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Én itt az egyetemen ismertem meg. Igaz, nem vagyunk még házasok, mert tanulunk még, de komoly a dolog.

Igazából évfolyamtársak vagyunk és már 3 éve haverok voltunk mielőtt összejöttünk volna. Olyan nagy megismerkedés nem volt, sok közös óránk volt, aztán sokat beszélgettünk és jóban lettünk. De évekig azért sem jöttünk össze, mert épp mással voltunk. Aztán utána, hogy engem is dobtak, meg őt is, szép lassan egymásba szerettünk. Nem vagyunk még régóta együtt, de hát már évek óta ismerjük egymást és így azért már most komolyan tervezünk.

2013. aug. 8. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen egyetemi ismeretség a miénk is, bár egy buliban találkoztunk először. Egy közös barátunk mutatott be egymásnak minket. Ez nyolc éve volt, azóta már házasok vaguynk.
2013. aug. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!