Mit kéne tennem? A húgom 15 éves, éppen a legrosszabb korban van. A szüleink összeházasodtak, elváltak aztán megint összejöttek majd megint elváltak, jelenleg pedig a nagyszüleimnél lakunk, az anyám a húgom, és én.
Én a helyedben úgy viselkednék vele egy ideig, ahogy ő veled. Ha van olyan szófodrulata, amit bunkózás közben többször mond neked, mondd te is ezt neki, amikor elkezd szemétkedni.
Én ezt alkalmazni szoktam az öcsémmel. Általában elég 10 percig így viselkedni vele, mert a végén ő jön oda viccelődni, jópofáskodni meg beszélgetni, mert rosszul érzi magát és utána pár napig normális is.
Sajnos megváltoztatni nem tudod már.Ha ő nem veszi észre a hibáit és nem akar nem tudsz mit tenni.Majd a saját kárán megtanulja szoktuk mondani de nem mindig válik be ez sem.
Légy vele türelmes és hát próbáljatok meg több közös programot csinálni ahol láthatja ,hogy te haver vagy és nem a nevelője.Egyebként nem baj ha kicsit tart tőled mert legalább nem szalad el vele a ló.
Kár,hogy anyukátok így áll a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!