Én és 9hós kislányom nem tudjuk boldoggá tenni a páromat! 3 hónapja meghalt a huga! Túlreagálom?
Megint más ha a szülők halnak meg, és megint más, ha a kishúg. És itt szó szerint, megnéztem a férjed adatlapját, és ott van a képei között a húga, kb 16 éves volt? Mindenesetre még kamasz! Azért ez borzasztó lehet, még nem is élt a kislány :(
És látom hogy a kislányotokról is rengeteg képe van kirakva neki, úgyhogy mindenképpen fontos a családja. Ne aggódj emiatt, friss még az egész :(
Megkérdezhetem miben halt meg a húga?
19 éves volt.Csontrák.:(
Sajnos nem tudták megmenteni.Nagyon gyenge volt!:((
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kicsit már jobban is érzem magam!!!!!!!!!!
Szerintem ez az idézet egyáltalán nem arra utal, hogy más nem létezik körülötte. NEKI szánta, hogyha esetleg látná vagy megpróbálja, valahogy a tudtára adni, hogy nélküle megváltozik az élete. És jogosan! :) Nagyon nehéz lehet. Nekem 4 tesóm van, és nem tudom mit csinálnék, ha valami történne bármelyikükkel is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!