Én és 9hós kislányom nem tudjuk boldoggá tenni a páromat! 3 hónapja meghalt a huga! Túlreagálom?
Nem a papagája hunyt el, a huga.. Szerintem nem azzal kéne foglalkozni,hogy ti milyen fontosak vagytok per pillanat neki, hanem méginkább megértőnek kellene lenned és támogatni.
Az édesapám júliusban hunyt el, öngyilkos lett, hiába vannak itt a többiek, a párom, stb., elég lehangolt vagyok még mindig, fáj, hogy elment és a közelgő Halottak napja még jobban megnehezíti.
Ez igaz amit az előttem szólók leírtak,de én akkor is úgy gondolom,hogy a saját fájdalmam miatt nem bánthatok másokat.Főleg nem a családomat akik a legfontosabbak a számomra.Sajnos én is tudom többszörösen is,hogy mit jelent elveszíteni egy szeretett személyt családtagot.Nekem a várandósságom elejét keserítette meg a gyász.Apukám halálos ágya mellett csináltam meg a terhes tesztet,és el sem tudtam neki mondani a jó hírt.
De ezért nem büntethettem a férjemet és a gyerekeimet.
Én azt javaslom,hogy beszélj a férjeddel,mondd el neki,hogy neked ez rosszul esik,hogy úgy beszél ír ki ilyeneket az iwiw-jére,mintha már senki nem lenne fontos a számára,mintha Ti nem is lennétek.Én megértem,hogy ez bánt téged,hiszen akit szeretünk arra pont ezekben a nehéz időszakokban van a legnagyobb szükségünk.És ezt nem úgy értem,hogy állandóan ajnározni pátyolgatni kellene Őt,mert ezt nem mindenki igényli,de valamilyen módon ilyenkor méginkább kifejezzük azoknak az embereknek a fontosságát akik a legközelebb állnak hozzánk.Egyébként nem akarlak elkeseríteni,de sok házasság nem éli túl a krízis helyzeteket,ilyenkor derül ki valóban megy-e együtt jóban-rosszban.Remélem a tiétek kibírja.
Sok sikert.
Szia!
Hagyd , hogy a maga módján gyászolja... a testvér ugyan nem lehet "Minden", főleg ha családja van, de bizonyára nagyon lesújtotta és most úgy érzi, hogy "üres". Pár hét, 1-2 hónap ás túljut ezen. Te csak állj mellette és segítsd őt a gyász feldolgozásában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!