Emberek, hogy van az, hogy valakinek sikerül, másoknak nem?
Nem kell mindig pénzes dolgokban gondolkodni.
Nyelvet tanulhatsz ingyen is, ott a net, meg egy tonna dolgot megtanulhatsz rajta keresztül.
A nyelvizsga már egy plusz dolog. Munkahelyen is hiddel adnának egy esélyt interjúra, ha beírod, hogy mittoménmennyire jól beszélsz angolul, mégha papírod sincs belőle.
Az jut előre a szegények közül aki képes maga tanulni, magát képezni.
ilyen az élet, nem lehet mindenki gazdag, és sikeres, különben nem lennének ők sem gazdagok, és sikeresek, mert akkor ugye mihez képest lennének azok.
egyébként amiről konkrétan írsz, az inkább az ország hibája, mint a tiétek, innen pedig nyelvtudás nélkül esély sincs kitörni.
Mindenkepp csaladi tamogatassal, szerencsevel, akaraterovel.
Mindenkepp a kulfold lenne a legjobb megoldas nektek, szerintem. Ha nyelviskolat nem tudsz fizetni, akkor keressel egy nyelvtanart! Vagy te, vagy o jar hozzad, hetente 1 alkalommal 1 ora. Ezt ki kell hogy tudd fizetni!!!
Amikor nyelvvizsgaztam, hozzam egy egyetemista lany jart, o keszitett fel. Nagyon olcso volt, es sikerult a nyelvvizsgam.
Ugyhogy kezdd el az angolt te is, keressel egy szamodra kifizetheto nyelvtanart, hidd el megeri! Kb. 1 ev szorgalmas tanulassal, persze neked meg a tanar mellett nagyon sokat kell tanulni az angolt!!! jo eredmenyt ersz el, es akkor kimehettek kulfoldre. Onnan pedig mar nem kell majd hogy visszamenjetek. Otthon semmi nincs, csak kuszkodes. Sajnos.
Ez nem igaz,h penz kerdese, csupan ratermetteseg. Meg kell talalni a kiskapukat, ismerkedni, mert sokszor nem lehet tudni,h ki az ismerosodnek az ismerose,aki segiteni tud.
Ez nem igaz,h mindehova kell diploma, a baratnom erettsegivel dolgozik egy bankban es mivel latjak,h ratermett es ontudatos folyamatosan leptetik elore.
Ha sajat magad ele allitasz akadalyokat,akkor persze h nem konnyu, de egy tuti,h nincs lehetetlen!
VISZONT... nyelvtanulas nelkul ne vagjatok neki kulfoldnek,mert igenis kell es nem lehet idegennyelv nelkul nekivagni!!!
Miért nem taulsz tovább? Ahhoz nem kell pénz, csak tanulás, tudás. Akkor nem fizetős suliba kell menned, ha megvan a megfelelő tudásod! Munka mellett lediplomázol és tiéd a pálya.
Nem rád értem, de nem szeretem, aki nem tesz semmit a boldogulásáért.
Én egy nagy cégnél dolgozom és van olyan végzettség, amival AZONNAL felvwennének bárkit, jó fizetésért. Csak éppen nem tanulnak az emberek, csak "elvárják" a jó fizetést és nem értik, hogy másnak miért van jobb állása.
Hát én tanultam és azért van jobb állásom. És biztos is.
És igenis itthon is lehet gondtalan életed, ha megfelelő irányba képzed magad... És itt nem média-kommunikáció szakra gondolok, mint még 562.000-en... :-))
Mást ne mondjak, több tucat betöltetlen háziorvosi poszt van betöltetlen. Arra miért nem jelentkezik senki? Biztos mert ahhoz orvosi végzettség kell...
Szóval a kérdésre válaszolva: szerintem azért, mert mások több mindent tesznek meg a sikerért, mint a sikertelenek. És nem kell hozzá szülői támogatás egyáltalán. Csak a befektetett munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!