Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma elpakolt a férjem és...

Ma elpakolt a férjem és itthagyott, azért mert sok a hitelünk. Van ebből egyedül kiút?

Figyelt kérdés
Únta, hogy nem marad semmi a fizetéséből és ő élni akar. Az összes hitel az én nevemen van. Szeretnék meghalni de a gyereket meg a szüleimet sajnálnám. 4 hónapja munkanélküli vagyok és nem tudtam fizetni a hiteleket. Azt hiszem sokkot kaptam csak ülök és nem érzek a lelkemben semmit. Az utóbbi időben sokszor mondta, hogy itthagy mert nincs élete. Most megtette.
2009. okt. 26. 13:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha torvenyesen a ferjed,akkor mindegy,h kinek a neven van hitel, ha a hazassagotok utan vettetek fel, ketttotoket terhel.

Ne add fel, mar csak a gyermeked miatt is erosnek kell lenned.

Eloszor is, menj be a bankba es erdelodj a lehetosegeidrol, vannak adosagrendezo hitelek,amivel kifizetik a tartozasod es leegyszerusitve tudod egyetlen egy helyre torleszteni.

Irany a munkaugyi, jelentsd be magad, aztan mehetsz a Tescoba,ott mindig keresnek aru pakolokat, meg penztarosokat.

Mire vettetek fel hitelt es mennyi az adossagod? Milyen vegzettseged van?

2009. okt. 26. 13:20
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idos a gyerek? Szuleidhez tudsz menni? Menjel akkor, cselekedj! Meddig voltatok egyutt a paroddal? A legrosszabb, ha visszamegy hozzatok, szerintem jo, hogy elment. Igy legalabb idegileg, lelkileg nem mentek tonkre tole.

A haztol, vagy lakas ez? Szabadulj meg!!!

2009. okt. 26. 13:21
 13/30 anonim ***** válasza:
30%

sztem ez egy jó nagy kamukérdés...

ismerek embert, aki még nálad is szarabb helyzetben van, mégsem nyivákol.

anyámat is otthagyta apám csórón, mégsem rögtön meghalni akart, hanem felnevelni engem tisztességgel...

2009. okt. 26. 13:22
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
Utolso, es sikerult? Azert latszik, hogy neked meg nem volt eletedben gondod, de majd lehet hogy neked is lesz! Ne legyen olyan nagy a szad! Senki sem nyivakol.
2009. okt. 26. 13:24
 15/30 anonim ***** válasza:
48%
McDonaldban es egyeb helyeken folyamatosan van felvetel!
2009. okt. 26. 13:30
 16/30 anonim ***** válasza:
24%

jobb lenne, ha nem becsmérelnéd édesanyámat. neki sem volt könnyű, de felállt, és sikerült neki.

intelligens ember megoldja a problémáit.

17/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt most egyet kellene tisztázni. Írtad, hogy a Te neveden van a ház. Ez akkor lehet, ha még a házasságotok előtt vetted vagy ha a házasságban vetted, akkor kell lennie különvagyoni szerződésnek, ellenkező esetben a bank bevonja adóstársként a férjedet. Ezekkel mi a helyzet? Van különvagyonitok, hogy csak a tiéd a ház?
 18/30 anonim ***** válasza:
66%
13.30-as minek írsz be, ha segítő hozzászólást nem tudsz írni? Minek? Azért, hogy még jobban földbe döngölj másokat? Valószínűleg el van keseredve a kérdező, a gyereke miatt úgysem lesz öngyilkos, de legalább együttérzést vár és lehetséges megoldásokat, amiket Ő nem ismer! Nem szídom anyukádat, de hogy együttérzésre nem nevelt az biztos! Előző voltam!
2009. okt. 26. 13:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen akit még nem ért hatalmas lelki sokk az életben, annak ez csak nyivákolásnak tűnik, pedig ez igaz.Az embernek először ilyen sötét gondolatai támadnak, aztán bízzunk benne, hogy te is megpróbálsz felülkerekedni ezeken a gondolatokon és elkezdessz tiszta ésszel megoldást keresni.A férjed valószínűleg nem csak a sok hitel miatt lépett le.Én már azt sem értem, hogy a hitel közös volt, de a ház a te neveden van.Hát ezt egy férfi sem viseli el józan ésszel.Úgyhogy itt kívülállóként is látszik, hogy több dolog áll az ügy hátterében.
2009. okt. 26. 13:33
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, jo lenne par info, mert igy nem tudunk tovabblepni es megoldast talalni!
2009. okt. 26. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!