Ma elpakolt a férjem és itthagyott, azért mert sok a hitelünk. Van ebből egyedül kiút?
Ha torvenyesen a ferjed,akkor mindegy,h kinek a neven van hitel, ha a hazassagotok utan vettetek fel, ketttotoket terhel.
Ne add fel, mar csak a gyermeked miatt is erosnek kell lenned.
Eloszor is, menj be a bankba es erdelodj a lehetosegeidrol, vannak adosagrendezo hitelek,amivel kifizetik a tartozasod es leegyszerusitve tudod egyetlen egy helyre torleszteni.
Irany a munkaugyi, jelentsd be magad, aztan mehetsz a Tescoba,ott mindig keresnek aru pakolokat, meg penztarosokat.
Mire vettetek fel hitelt es mennyi az adossagod? Milyen vegzettseged van?
Mennyi idos a gyerek? Szuleidhez tudsz menni? Menjel akkor, cselekedj! Meddig voltatok egyutt a paroddal? A legrosszabb, ha visszamegy hozzatok, szerintem jo, hogy elment. Igy legalabb idegileg, lelkileg nem mentek tonkre tole.
A haztol, vagy lakas ez? Szabadulj meg!!!
sztem ez egy jó nagy kamukérdés...
ismerek embert, aki még nálad is szarabb helyzetben van, mégsem nyivákol.
anyámat is otthagyta apám csórón, mégsem rögtön meghalni akart, hanem felnevelni engem tisztességgel...
jobb lenne, ha nem becsmérelnéd édesanyámat. neki sem volt könnyű, de felállt, és sikerült neki.
intelligens ember megoldja a problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!