Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is én vagyok a...

Szerintetek is én vagyok a gonosz minden lében kanál kis bunkó? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy anyámék válni fognak ami nem is a probléma,hanem a műsorok amit rendeznek mostanában. Van két gyerekük 6,17 évesek (én vagyok a 17). Ennek ellenére is előttünk nagyon durván beszélnek egymással,engem nem is zavarna mert lesz*rom a hülyeségeiket ,de ott van a húgom,akit rettentően bánt ez,hogy így látja a szülejeit. Erről panaszkodott nekem elég sokat mostanában,és én odaszóltam nekik,hogy jó lenne ha ezt az egészet el tudnák intézni négy-szem közt erre meg nekem jöttek,hogy ehhez semmi közöm ne ugassak a dolgaikba,meg nehogy már én tudjam.hogy mit mondanak a gyerek előtt és mit nem,erre válaszként annyit mondtam,hogy márpedig jobban tudom,és mostantól ezt nem fogom hagyni,hogy a kisgyerek idegeit sírba tegyék. Ezután még majdnem szájon akart verni fater,de lehajoltam,és anyám kapta...és még ezért is én vagyok a hibás!
2013. aug. 6. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de ilyenkor nem érdemes ebbe beleszólni, mert te jössz ki rosszul.

A húgodat vidd el sétálni...

Ha van a játszótérre...ide -oda, esetleg nagymamához...a lehetőségeidet nem tudom.

Kösd le, ne hallja, a szüleid most nem gondolkodnak értelmesen, nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélnetek.

2013. aug. 6. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy ebben a szituban egy még nem felnőtt viselkedik felnőttek módján.. A szüleid nem sértésből mondom de igencsak primitív felfogásúak ha még akkor sem kapnak észbe hogy egy 17 éves gyerek megmondja hogy kéne viselkedniük.

Én is azt tanácsolom hogy amikor balhé van, fogd a testvéredet és vidd el sétálni. Talán ebből érteni fognak..(bár kétlem)

2013. aug. 6. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy 17éves létedre, neked van a legtöbb eszed ebben a családban. Akármennyire is utálják egymást, csak kellene a gyerekekre is gondolniuk.
2013. aug. 6. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
"szülejeit" úristen ezt meg hogy sikerült így leírnom? :O Amúgy köszönöm a válaszokat,amint tudom mindig viszem onnan de ha elmegyünk a ház másik felébe szinte mindig jönnek utánunk azzal az indokkal hogy "hadd tudjuk csak az igazat" aminek fele nem igaz de mind1 is...
2013. aug. 6. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:
És az is a baj hogy napi 10 órákat ordítoznak már 4. napja szóval nehéz mindig "elmenekülni" de remélem azért a mai hatott valamit,hogy beleszóltam azóta nem hallottam szavukat se bár hozzám se szólnak azóta.
2013. aug. 6. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha újrakezdik, szólj rájuk megint. Legalább 1 értelmes ember legyen a családban, aki észhez téríti őket.

Ha meg téged is bántanak, menekülj a kishúgoddal együtt.

Visszamész majd amikor lehiggadtak.

2013. aug. 7. 04:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha sokat túráztatnak benneteket, akkor mondd azt, hogy a bírság megkérdezi, hogy kinél akarsz majd maradni, apádnál, vagy anyádnál. És te mint tanú beszámolhatsz arról, hogy mit művelnek a kicsi előtt, tönkreteszik lelkileg-idegileg, s a bíróság kérheti a gyámhatóság véleményét is.

Ne félj, rögtön befogják majd a szájukat.

2013. szept. 3. 23:59
 8/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van! :) Ne érezd rosszul magad, nem előttetek kellene az ilyen dolgokat megbeszélniük... DeHa legközelebb ilyen lesz, mondjuk menjetek el sétálni vagy valahová, hogy a tesód ne is hallja :)
2013. nov. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!