Meddig fog ez tartani? Életem végéig ezt fogom érezni?

A lopott csókok és a ritka találkozás miatt érzed azt,hogy mennyire izgalmas és különleges.De hidd el,hogy ha összejönnétek és együtt élnétek nem lenne jó.
Próbáld úgy alakítani ,hogy ne találkozz vele.Ez ahogy te is írtad valóban nem tisztességes.Vagy akkor állj a férjed elé és mond el neki a szitut.

Köszönöm a válaszaitokat.Persze hogy jobb lenne együtt, de nem akarjuk egyikünk házasságát sem tönkre tenni, gyermek mindkettőnknél van, elsődleges szempont pont ők, hogy nekik se okozzunk fájdalmat, (elég a sajátunkat elviselni) Nehéz nagyon, elkerülni a találkozást nem tudom, hisz egy a társaságunk egy része, már így is lecsökkentettük, fura volna ha 10 év után azt mondanám nem akarok velük találkozni.
Csókon kívül semmi nem történt, holott tudom ez sem volt gerinces dolog, ha csak a szexről szólna az egész már 10 év alatt csak össze hoztuk volna, így gondolom valahogy meglehet érteni hogy nehéz, mert tudom hogy ő is vágyik rám, mint én, és ez borzasztóan rossz...na mindegy csak egy kicsit jó volt magamból kiadni, mert ugye kivel is lehetne egy ilyet megosztani?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!