Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig fog ez tartani? Életem...

Meddig fog ez tartani? Életem végéig ezt fogom érezni?

Figyelt kérdés
Van egy férjem és egy gyermekem, imádom őket, de van egy férfi úgy az életembe, hogy mindketten szerelmesek lettünk egymásba, de már el voltunk kötelezve, így semmi nem lett köztünk.(ritkán titkos találkozás, lopott csók)de tudtuk ez senkivel szemben nem tisztességes, így nem találkoztunk.Az élet úgy hozza 3-4 havonta összefutunk és felbolygatjuk egymás érzelmeit, már pusztán a másik jelenléte bizsergéssel tölt el, de ...tudjuk hogy nem szabad, aztán hetekig újra egymásra gondolunk és felejtünk, nagyon nehéz...És ez így megy lassan 10 éve,mindig azt hiszem vége és újra ugyanazt érzem, érezzük..
2009. okt. 26. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

A lopott csókok és a ritka találkozás miatt érzed azt,hogy mennyire izgalmas és különleges.De hidd el,hogy ha összejönnétek és együtt élnétek nem lenne jó.

Próbáld úgy alakítani ,hogy ne találkozz vele.Ez ahogy te is írtad valóban nem tisztességes.Vagy akkor állj a férjed elé és mond el neki a szitut.

2009. okt. 26. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogy mondja el! Tönkretegye a házasságát? Vagy ne fussatok össze (én senkivel nem szoktam 3-4 havonta véletlenül összefutni) vagy viseld el az ezzel a tulajdonképpen kellemes játékkal járó kellemetlenséget. Ha találkozgattok, akkor már csak a rejtegetett izgalom miatt is, életed végéig ezt fogod érezni.
2009. okt. 26. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Itt most azis kérdés ,hogy aférfi is csak ezeket atalálkákat akarja vagy pedig már mondta ,hogy jó lenne együtt ?Mert akkor 2 házasság tönkrefogmenni ha ezt az utat választod viszont ha szereted aférjed és van benned annyi akkor elmondod az edddigieket(a lelkiismeret nem piszkál?)és mond ,hogy mivel őt szereted túl akarsz ezen lépni és kizárni azt a bizonyos másikat az életedből .Ha vannak gyerekek akkor döntés előtt ő rájuk is gondolnod kell.Nagyon nehéz lehet neked :S Nem irigyellek Sok erőt kívánok mert rizikós út lesz amit bekell járnod
2009. okt. 26. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok és úgy gondolom az én szüleim is hasonló helyzetbe kerültek, mint te, csak nálam az apáról van szó... Nálunk teljesen véletlen pattant ki az ügy úgy egy hónapja, és még mindig nem tudni, hogy együtt marad-e a család. Anyu kész megbocsátani, de látszik rajta hogy szenved, apu szintén hisz nehéz visszaszoknia a mindennapokba. Én mint "gyerek" azt mondom, ha akár csak egyikőtök házasságában is van gyerek, akkor felejtsétek el egymást... Lehet önző vagyok, de elmondhatatlan mit érzek most apu és az a nő iránt, akivel hosszú éveken át csalta anyut. 20 évesen, szinte felnőtt aggyal is borzalmasan nehéz feldolgozni, pedig én is követtem már el hibákat, egy pici gyereknek talán csak még nehezebb lehet. Ha egyedül vagytok, akkor neked kell döntened, hogy képes vagy-e egy életet feladni a bizonytalanért... A férjed ha nehezen is túléli, de egy gyerek sosem teszi túl magát a dolgon.
2009. okt. 26. 10:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.Persze hogy jobb lenne együtt, de nem akarjuk egyikünk házasságát sem tönkre tenni, gyermek mindkettőnknél van, elsődleges szempont pont ők, hogy nekik se okozzunk fájdalmat, (elég a sajátunkat elviselni) Nehéz nagyon, elkerülni a találkozást nem tudom, hisz egy a társaságunk egy része, már így is lecsökkentettük, fura volna ha 10 év után azt mondanám nem akarok velük találkozni.

Csókon kívül semmi nem történt, holott tudom ez sem volt gerinces dolog, ha csak a szexről szólna az egész már 10 év alatt csak össze hoztuk volna, így gondolom valahogy meglehet érteni hogy nehéz, mert tudom hogy ő is vágyik rám, mint én, és ez borzasztóan rossz...na mindegy csak egy kicsit jó volt magamból kiadni, mert ugye kivel is lehetne egy ilyet megosztani?

2009. okt. 26. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem sértésnek szánom de a sógornőm is felrúgta a biztos házasságot(lakás,kocsi,gyerek)egy hasonló dologért.Ez tartott neki kb:2,5 évig,ut szakadás állt be.Most vakarózna vissza.De már késő.Most albérletből-albérletbe vándorol.
2009. okt. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!