A cukorbetegségből ki lehet gyógyulni, vagy elkiséri az embert élete végéig, és csak szinten tartani lehet az állapotot?
Én Eü-ön azt tanultam, hogy ha valaki pl. súlyprobléma és/vagy helytelen táplálkozás miatt lesz cukros, akkor a sport és a helyes táplálkozás akár meg is szüntetheti a problémát.
Legalábbis nekem ezt egy volt ápolónő mondta.
Kilehet gyogyulni, de tenni is kell erte.
Megvaltoztatni az etkezest, tehat odafigyelni arra, hogy mit lehet fogyasztani es mit nem, de ezt szigoruan bekell tartani.
A masik pedig a mozgas, de nagyon jo a joga, mivel vannak benne olyan gyakorlatok, ami kifejezetten a belmukodesre vannak gyogyito hatassal.
Én úgy gondolom, hogy a cukorbetegséget azért nem tudja gyógyítani az orvostudomány, mert nem ismeri el az emberi testben a meridiánok létezését és azt, hogy a betegségnek lelki okai is vannak.
Mert egyébként biztosan gyógyítható. Meg kellene próbálkozni például az ÉFT-vel (Érzelmi Felszabadítás Technika), ami egy lelki, tű nélküli akupunktúra.
utolsónak
Akkor inkább már a cukorbetegség.
Az legalább nem az agyat támadja meg.
Legutolsónak. :)
Tévhit eloszlatása: az ÉFT-ben nincsenek tűk. Nyilván azért reagáltál így a válaszra, mert félsz a tűktől.
Az ÉFT nemhogy nem káros az agyra, hanem egyenesen jót tesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!