Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Májrákból fel lehet gyógyulni?

Májrákból fel lehet gyógyulni?

Figyelt kérdés
Anyósom máján 2 daganat van, jövőhét kedden megy a sebészhez, hogy műthető -e. Ha műthető, akkor utána rendbe jöhet?
2010. jún. 2. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ,nem lehet így előre megmondani.

Sajnos a májrák az egyik legagresszívabb daganattípus,rosszak a túlélési mutatók.

2010. jún. 2. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Sajnos,nem sok az esélye. Attól is függ,hogy mennyire áttétesek a daganatok. Sokszor éppen a műtét sietteti a rosszabbodást.

Sok kitartást nektek.

2010. jún. 2. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Nincs garancia. De azonnal kezdjétek el a Celladamot, meg Noni Juicét! Talán kap még egy kis időt!
2010. jún. 2. 11:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Én tudok olyan ismeretségi körben, aki felgyógyult. Kecskeméten műtötték és egy katéteren keresztül közvetlenül a májba kapta a kemót. Az első naptól kezdve a Cod teát itta. Mivel fiatal volt, a sejtszaporodás sokkal gyorsabb mint idős korban,és még így is felgyógyult.
2010. jún. 2. 11:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nem hangzik túl jól. Legalább az utolsó válaszoló biztat egy kicsit. 53 éves lesz szeptemberben, nem idős még. :-(
2010. jún. 2. 11:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Celladam csepp vagy kúp? Vagy mindegy? A noni juicet is megnéztem, hasonló, mint a flavin. Most azt szedi.
2010. jún. 2. 13:29
 7/14 anonim válasza:

Szervusz!

a noni juice az jó azt is mndenképp.

de a helyetkben én ezze próbálkoznék, tényleg hatásos!!!

[link]

ráadásul ha nem etszik, vagy nncs semmi változás, akkor 2 hétig 100%os pénzvisszafizetési garanca van rá!

szóval ezzel kapcsolatban veszteni valótok nincs, és egy próbát szerintem bőven megér...

2010. jún. 2. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
A COD teát kezdje el inni.
2010. jún. 2. 15:50
 9/14 A kérdező kommentje:
megpróbáljuk megszerezni. Tudom, hogy nagyon jó, csak hát anyagilag nem állunk mi sem, meg ők sem a toppon. Hátha a tesója.
2010. jún. 2. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
A férjemnek gyomorrákja volt májáttéttel. Az onkológus az Avemart mondta amikor rákérdeztem ezekre a szerekre. Aztán volt egy csomó javaslat. Culevit, patkónyelv gomba,B17 injekció. Code tea ügyben megpróbálhatod Dávid Tamás professzort megkeresni, a neten megtalálod a címét (én már későn kezdtem). Nagyon sok kitartást kívánok.
2010. jún. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!