Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy friss kapcsolatba és csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Pár hete hogy járunk (már nem tizenévesek vagyunk). A "páromnak" az előző kapcsolatából van egy 8 éves kislánya. És az összes "randi" meg minden ami időt együtt töltünk arról szól, hogy a gyerekről beszél. (most csak írok egy nevet) Pl. nézzük a TV-t, akkor: Panninak ilyen játéka van, Panni nagyon hasonlít erre a gyerekre a reklámban, megyünk az utcán akkor: Pannival is itt sétáltunk múltkor, megállunk egy fehérnemű bolt kirakata előtt, tele szexisebbnél szexisebb fehérneműkkel, de egy pici sarokban lát egy gyerek bugyit, és felkiált: De jó lenne ezt Panninak megvenni! Ha mesélek valamit (ugye, hogy jobban megismerjük egymást), abból is ez jön le, pl. mutatok video bejátszásokat, arról hogy sok-sok éven át kung-fuztam, akkor egyből ez a reakció: Jaj, Panni ezt pikk-pakk megtanulná! Ha mondjuk nem tudja még hogy ezt vagy azt a kaját szeretem-e, akkor azzal indokolja, hogy: Panni is szereti, akkor biztos te is szeretek, és így tovább. Félreértés ne essék, semmi bajom a kislánnyal, de szerintem így nem lehet megismerni a másikat, és fordítva, ha 24 órán keresztül csak a gyerek a téma, minden nap.

VISZONT ha nálunk van a kislány, akkor meg mintha nem is lenne köze hozzá, minden rám marad.

2013. aug. 6. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez alapján neki nem társ/barátnő kellett, hanem pótanyu, akinek lepasszolhatja a gyerekkel járó feladatokat.
2013. aug. 6. 14:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok. Nem tudom hogy érez-e bűntudatot, az ex dobta ki, nem ő jött el, volt egy kis idő amíg egyedül élt, aztán megismerkedtünk. Igen, azzal semmi bajom nem lenne, ha akárhová elmegy a gyerekkel, akármit megvesz neki, aztán legfeljebb vannak 3-ban közös programjaink, de kb. olyan mintha egy nem tudom mi lenne a kislány, akiért rajong, de ha kell adni neki egy pohár üdítőt, akkor már egyből "tovább passzolja" nekem. És próbáltam már vele megbeszélni, de egy fél mondatnál nem jutok tovább, mert akkor az jön le neki, hogy én nem szeretem a lányát.
2013. aug. 6. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyszer elkezdtem ismerkedni egy pasival, akinek volt mar egy gyereke.

Nem tulzok, neki is minden masodik mondata a gyerek volt. Tenyleg, szeresse, imadja a gyereket, de ez mar tulzas.

Ugy, hogy en balra el...

2013. aug. 6. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem ez a lepasszolás nem tetszik. ide tényleg szakember kellene
2013. aug. 6. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Szereti a gyereket, de nem tudja kezelni, mert nem együtt elnek. Van ilyen.
2013. aug. 7. 06:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Vajon a felesége miért dobta ki??? Vannak sejtéseim... Kicsit selejtes egyed.
2013. aug. 7. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt kell eldönteni magadban, hogy (bocsánat a kifejezésért) megér-e neked ez a férfi ennyit, és ha igen, akkor a következő kérdés, mennyire lehet ezen a helyzeten változtatni. Ha semennyire, akkor hosszú távon be tudod-e ezt vállalni, ha pedig lehet lazítani a jelenlegi helyzeten, a kérdés az, hogy akkora mértékben, ami neked megfelel.

Lehet, hogy nem sikerült pontosan fogalmaznom, de a lényeg, hogy neked mennyit ér ez a kapcsolat gyerekkel együtt. Be tudsz-e közéjük illeszkedni. Ami még nagyon fontos, megfigyelni azt, hogy az illető nem-e pótanyát keres. Mert elég fura, hogy ismerkedés helyett a lányáról beszél végig, olyan mintha a lányát akarná veled megismertetni, hogy szeresd meg és el ne hagyd többé.

Szóval a kérdésed jogos, szerintem is furcsa ez a helyzet.

2013. szept. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!