őrültebe kerget a tudat, hogy beteg. Kiút ebből a helyzetből?
A parom szivbeteg, s emellett még sajnos más is akad...
Több mint 2 éve vagyunk együtt és nagyon-nagyon szeretjük egymást...tulajdonképpen ez egy nagyon szép középiskolai szerelemnek indult, ami már sokkal több annál...az álmaink, a céljaink közösek, és ami a legfontosabb mindkettőnknek, hogy EGGYÜTT lehessünk...már tudja mit gondolok, ha mérges vagyok és a "mi a baj?" kérdésre a "semmi"a válaszom...fél szavakból értjük egymást...sajnos van valami ami miatt nem ennyire boldog a történet...szivbeteg a párom...néha nagyon rosszul van és csak tétlenül nézem:( miközben megszakadok...ennél már csak az rosszabb, hogy pár hónapja tavkapcsolatban élünk igy ritkábban vagyok mellette...van, hogy felhiv hogy mennyire rosszul van(valakinek muszaj elmondja...) én meg csak sirok, mert nem látom a megoldást...folyton azon jár az eszem mi lesz később? én Vele akarok maradni és Vele akarok boldog lenni...nem kell más...bármit megtennék...
sajnos sokat sirok emiatt NEki meg nem beszélek erről, nem akarom ezzel is terhelni...hogyan dolgozzam fel, "hozza lehet szokni?" ...
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!