Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, hogy minden...

Segbek úr kérdése:

Mihez kezdjek, hogy minden olyan legyen, mint régen és elmenjen innen ez a lány? (Többi lent! ) 16/L

Figyelt kérdés

Az öcsém 13 éves és van egy csaja aki 12. Nálunk lakik a kis lotyó. Na szóval...Úgy képzeljétek el,hogy elhasználja a sminkemet,a sminklemosómat,körömlakkomat és a többi csajos holmimat! Elegem van. Próbáltam beszélni anyuval erről,de ő csak annyit mondott,hogy hagyjam már,olyan aranyos kislány,hagy érezze magát otthon.

Na meg szoktam venni magamnak estére valami harapni valót mind pl. egy zacskó chips. De nem,a kis grácia megeszi és néha a ruháimat is elveszi,közbe meg nem is jó rá!

Ha leülnék tvzni akkor egyből beriszálja magát a szobába és elkezd pampogni,hogy húzzak innen. Mindenki jobban szereti mint engem. Kizártak a családból. Mit tegyek,hogy minden olyan legyen mint régen és elmenjen innen a kiscsaj?

2013. aug. 5. 01:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%

Jelentsd fel névtelenül a gyámügyön. Akkor visszapaterolják az anyjához, vagy intézetbe kerül.

Mondjuk én a helyedben jól megverném, ha a cuccaimhoz nyúlkálna. Ha meg felnyom anyádnál, mégis mit tud csinálni?

Vagy előbb próbálj anyuddal beszélni, amikor csak 2en vagytok. De valamit csinálj, mert ez nem állapot.

2013. aug. 5. 13:37
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és látom sokan írtok,hogy kamu. Nem az. Ha valaki ilyet írna ki én is lehet azt hinném.
2013. aug. 5. 14:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Ja és a nevemmel kapcsolatban: segbek úr. Egybeírva: seggbekúr. :)
2013. aug. 5. 14:55
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyámügy a megoldás, a kislányt intézetbe kell küldeni. A cuccaidat pedig tényleg zárd be! Vegyél a szekrényedre bicikli lakatot, vagy tényleg valami ládát, amit el tudsz zárni, vagy simán zárd be mindig a szobádat :)
2013. aug. 5. 15:30
 25/30 anonim ***** válasza:

Elhinnéd mert naiv vagyok.

Igen, a lányoknak rohadt jól meg a seggbekúrás...

2013. aug. 5. 16:21
 26/30 anonim válasza:
1 jó nagy pofont meg érdemel ! tőled !
2013. aug. 6. 11:55
 27/30 anonim válasza:
Az ilyet csak is hatósági úton lehet el rendezni ! Be mész a rendőrségre és el mondod mi a baj, valaki úgy is csinál valamit ellene ! A szüleid meg elég baj,hogy megengedték ezt !
2013. aug. 7. 12:38
 28/30 anonim válasza:
Na, hogy alakulnak a dolgok?
2013. aug. 12. 17:07
 29/30 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2019. ápr. 27. 22:35
 30/30 anonim ***** válasza:
57%
Ez hatalmas...
2020. jan. 21. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!