Mihez kezdjek, hogy minden olyan legyen, mint régen és elmenjen innen ez a lány? (Többi lent! ) 16/L
Az öcsém 13 éves és van egy csaja aki 12. Nálunk lakik a kis lotyó. Na szóval...Úgy képzeljétek el,hogy elhasználja a sminkemet,a sminklemosómat,körömlakkomat és a többi csajos holmimat! Elegem van. Próbáltam beszélni anyuval erről,de ő csak annyit mondott,hogy hagyjam már,olyan aranyos kislány,hagy érezze magát otthon.
Na meg szoktam venni magamnak estére valami harapni valót mind pl. egy zacskó chips. De nem,a kis grácia megeszi és néha a ruháimat is elveszi,közbe meg nem is jó rá!
Ha leülnék tvzni akkor egyből beriszálja magát a szobába és elkezd pampogni,hogy húzzak innen. Mindenki jobban szereti mint engem. Kizártak a családból. Mit tegyek,hogy minden olyan legyen mint régen és elmenjen innen a kiscsaj?
Hmm. Lányra szokás olyat mondani hogy úr? Kedves segbek úr :)
Nagyon tetszik unatkozni?
1. Vegyél lakatos vagy kulcsra zárható, nagyobb dobozt, abban tárold a fontos dolgaidat, kulcs mindig legyen nálad, mondjuk egy nyakláncon vagy karkötőn (ha meg alszol, akkor a párnád alatt, mert akkor, ha megpróbálja alólad kiszedni a kis r.bi, felébredsz, és legalább fel tudod pofozni). Így legalább azokat a cuccaidat nem fogja tudni elvenni.
2. Beszél még egyszer anyukáddal, határozottan, emeltebb hangnemben, hogy ez így nem mehet tovább. Sztem ebben az esetben már lehet mondani neki, hogyha a kiscsaj fontosabb neki, mint te, akkor szar anya. Akkor talán észhez tér.
3. Egyébként meg menj el sulipszichológushoz. Nem azért, mert hülye lennél, hanem mert érzem, hogy mennyi frusztráció és feldolgozatlan düh és negatív energiák vannak benned... nem is csoda... egy jó pszichológus meg tud nyugtatni.
4. Ja, és 2 év múlva már el tudod húzni a csíkot, menj inkább koliba... anyukád majd csak rájön, hogy mi a helyzet, amikor az ő cuccaira jár rá a kis liba...
Szerintem kamu, max ha cigányok vagytok, akkor nem.
De ha nem kamu, akkor nyomd fel a gyámhatóságnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!