Másnak is alakult így (szarul) a nyara?
Figyelt kérdés
Egész nyáron nem voltam sehol nyaralni és nem is megyek. Még csak 1 napra se.(se strand, se Balaton, se semmi)2013. aug. 4. 21:10
11/20 anonim válasza:
Egyszer voltam egy uszodában még nyár elején és ennyi. Sajnos ahogy az egyik kommentelőnél úgy nálam is csóróság van, diákmunkát meg nehéz találni.....
18/F
12/20 anonim válasza:
Én voltam egy napot a Dunaparton, de csak így egyedül kimentem napozni, mert nekem sincs senkim.
13/20 anonim válasza:
Hogy lehet az hogy nincs senkid?
14/20 anonim válasza:
Velem ma szakított a barátnőm, úgyhogy egyre "jobban" alakul a nyár.
15/20 anonim válasza:
Szar, még mindig, mert utálom a meleget. Ha lenne pénzem, a nyarat Stockholmban töltöttem volna.
24/L
17/20 anonim válasza:
En lementem dolgozni a balatonra, nem jott ossze, haza kellett jonni. Azota itt doglodok a 100 fokos lakasban. Penzem nincs se strandra, se masra. Mondjuk minden nyaram igy tellik, volt idom hozzaszokni.
21/N
18/20 anonim válasza:
Évek óta így alakulnak a nyaraim. Most ebben az extrém hőségben ráadásul szörnyen szenvedek, ez a se kinn, se benn nem jó állapot. Kezdek bekattanni..
19/20 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat, hogy nincs senkim?
Azt írtam, hogy nincs kivel menni. A kettő között van különbség.
Ha már így írtátok, lányok hozzátok a barátnőiteket is és mehetünk:)
2013. aug. 5. 23:11
20/20 anonim válasza:
Én a 12-es válaszolótól kérdeztem nem tőled kérező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!