Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása utáni első menzesz alakult másnak is így?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fog.gátló szedését, mert szeretnénk babát. Június végén vettem be az utolsó szemet. 1 hétre rá megjött, ami ugyebár még megvonásos vérzés volt. Innen számítva 23 nap múlva, tegnap megjött a menstruációm. Se "mindjártmegjön" érzés, se barnázás nem volt előjelként, hanem csak úgy derült égből rögtön élénk piros, ráadásul nagyon erős, bő vérzés, ma nem győztem cserélni a betétet. Nem görcsöl nagyon a hasam, csak egész enyhén, viszont egyfolytában. Volt másnak is így, a tabi után? Mitől lehet az, hogy ilyen hamar jött meg? Azért csodálkozom, mert én itt csak olyan tapasztalatokat olvasok mindenkinél, hogy fog.gátló abbahagyása után vagy 28 napra jött meg, pont úgy mint tablettaszedéskor is, vagy pedig késve jött meg (akár 30 vagy 40 napra, vagy meg se jött hónapokig)és kevés is, kb. olyan a mennyiség mint gyógyszerszedés alatt volt. Nálam meg minden pont az ellenkezője.
2013. júl. 30. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Tabletta előtt 28 napos, iszony bő vérzéssel és görccsel járó ciklusom volt. 4 év után hagytam abba, először 50 napig semmi, aztán 40, majd 35 naponta nagyon kevés, sok barnázással. 1 éve és 2 hónapja hagytam abba, baba sehol, viszonylag 28 napra visszaállt, de még mindig barnázok előtte, és a hormonjaim vacakolnak :( Szerintem mindenkinek máshogy viselkedik utána a szervezete...
2013. júl. 30. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normalis.
2013. júl. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!