Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erdekhazassagot kotni? Vajon...

Erdekhazassagot kotni? Vajon megerne penzert hazassagot kotni valakivel?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen elonyei, hatranyai lehetnek abbol valakinek, hogy csak penzert hozzamegy valakihez?

A haszon a penz, es mi a hatrany?

A masik felnek, akinek a papirra van szuksege, nagyobb haszna lenne a hazassagbol, hiszen elhetne, dolgozhatna legalisan egy olyan orszagban, ahol elotte soha.

Ti mennyiert adnatok papirt valakinek es mennyit fizetnetek egy papirert, hogy elhessetek az alom orszagotokban?

2009. okt. 25. 15:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha mindkét félnek jó, miért ne? Csak egyikük se higgye szerelemnek.
2009. okt. 25. 18:09
 12/23 anonim válasza:
ja és ha vmelyikőjük szerelmes lesz esetleg vkibe és házasodni szeretne vele,akkor hoppá nem lehet mert pénért hozzá ment vkihez.hát én rohadtul elítélem az ilyen nőket.
2009. okt. 25. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Még mindig elválhatnak akkor.
2009. okt. 25. 19:26
 14/23 A kérdező kommentje:

De nem kell hogy orokre hazasok legyenek. Csak a papir amig meg van, aztan utana rovidesen elvalni.

Pedig ha tudnad mennyien elnek igy!:) Nemcsak nok, ffi-aknak is kell a papir!

2009. okt. 25. 19:26
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem nem kötnék senkivel érdek házasságot, soha. Egyszerűen azért mert nincs az a pénz amiért én egy olyan férfival lennék együtt akit nem szeretek, nem érzek iránta semmit.

Ezt én nem tenném meg. Szegény vagyok de azért egy dolog nagyon fonos az életemben s az nem a pénz, hanem a becsület.

Nem érdekelnek a luxus dolgok meg a sok pénz. Csak az hogy a férjem aki szegény mint én szeressen és megbecsüljön!

2009. okt. 26. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy együtt éljenek, ezt már tisztáztuk.
2009. okt. 26. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor se ha nem kéne együtt éljenek. Annak sincs semmi értelme. Mert mi van ha beleszeret valakibe de nem mehet hozzá mert már egy olyan ember házastársa akihez érdekből ment hozzá.
2009. okt. 27. 11:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondom. Még mindig elválhatnak akkor.
2009. okt. 27. 15:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy baromság úgy ahogy van. Az eszem megáll. Na és ha nem akarna elválni, akkor mi van. Ha követelné a jogait.

Nem köttnék soha érdek házasságot és ennyi.

2009. okt. 28. 12:03
 20/23 anonim ***** válasza:
A válást elég, ha az egyik fél akarja. Itt egyébként is egy kölcsönös érdekből kötött látszatházasságról van szó.
2009. okt. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!