Erdekhazassagot kotni? Vajon megerne penzert hazassagot kotni valakivel?
Szerintetek milyen elonyei, hatranyai lehetnek abbol valakinek, hogy csak penzert hozzamegy valakihez?
A haszon a penz, es mi a hatrany?
A masik felnek, akinek a papirra van szuksege, nagyobb haszna lenne a hazassagbol, hiszen elhetne, dolgozhatna legalisan egy olyan orszagban, ahol elotte soha.
Ti mennyiert adnatok papirt valakinek es mennyit fizetnetek egy papirert, hogy elhessetek az alom orszagotokban?
De nem kell hogy orokre hazasok legyenek. Csak a papir amig meg van, aztan utana rovidesen elvalni.
Pedig ha tudnad mennyien elnek igy!:) Nemcsak nok, ffi-aknak is kell a papir!
Nem nem kötnék senkivel érdek házasságot, soha. Egyszerűen azért mert nincs az a pénz amiért én egy olyan férfival lennék együtt akit nem szeretek, nem érzek iránta semmit.
Ezt én nem tenném meg. Szegény vagyok de azért egy dolog nagyon fonos az életemben s az nem a pénz, hanem a becsület.
Nem érdekelnek a luxus dolgok meg a sok pénz. Csak az hogy a férjem aki szegény mint én szeressen és megbecsüljön!
Ez egy nagy baromság úgy ahogy van. Az eszem megáll. Na és ha nem akarna elválni, akkor mi van. Ha követelné a jogait.
Nem köttnék soha érdek házasságot és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!