Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan ember...

Van egyáltalán olyan ember aki elhiszi hogy létezik ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Olyan kapcsolat, amiben soha de SOHA nem veszekednek a felek, soha nem hangzik el egyetlen rossz szó sem.

Az én szüleim házassága ilyen volt, 27 évig éltek együtt, míg a halál el nem választotta őket. Soha nem veszekedtek, soha nem emelték fel a hangjukat, de mégcsak vitájuk sem volt soha.

Itt pedig állandóan olvasom a hozzászólások között, hogy ez nem létezik, lehetetlen az ilyen kapcsolat, mindenki veszekszik olykor. Dühít mikor ezt olvasom, mert szűklátókörűségre vall. Amit én még nem tapasztaltam, arra nem merem rávágni hogy nem is létezik.

Van aki még hisz benne, vagy esetleg maga is tapasztalta?

2013. aug. 4. 04:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Én nem tudtam elhinni egészen eddig,mert nálunk közvetlen környezetemben mindenhol akad,néha egy-egy vita,veszekedés.Egyébként meg 27 évig nem voltál a nap 24 órájában a szüleiddel,lehet volt,hogy ők is vitatkoztak.
2013. aug. 4. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Olyan szerintem nincsen hogy SOHA nincsen vita. Meg tényleg nem voltál velük mindig. Nincs soha feszültség? Semmi miatt? Minden tökéletes? Ez mindig gyanús. Max akkor ha az egyik fél elnyomja saját magát és nem áll ki magáért sohasem és mindig a másik akarata érvényesül
2013. aug. 4. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, az én környezetemben a nincs vitás párok szétmentek pár év után, akik nem, ott is tudom miért nem, anyagiak stb .Ahogy ezt leIrta egy válaszadó, igen régen azért jobban el voltak nyomva a nők, vagy legalábbis sok felnézett és mindig igazat adott a kenyérkeresőnek.Én elég temperamentumos vagyok, a családba ezért királylánynak is hIvnak, de egyszerűen nem tudom az igazságérzetemet elnyomni és ha valamit nem érzek jogosnak, akkor harcolok. A másik, hogy régen nem is volt ilyen stresszes világ. A nyaralónknál a szomszéd párnál még nem láttam vitát, a nő gonosz, a pasi bűbáj, hát elég furik Igy ketten.
2013. aug. 5. 02:39
 14/14 anonim válasza:
100%
Én hiszek benne. :) Jó, mondjuk én álomvilágban élek :D És még fiatal vagyok.
2013. aug. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!