16 éves lány vagyok, ti milyen viszonyba vagytok az anyukátokkal? (a többi lent van és akkor megértitek mért kérdezem)
köszönöm a válaszokat
nem tagadom bennem is sok ahiba ,mert mostmár úgy vagyok hogy nagyon megromlott a viszonyunk,ma is délután hatalmas veszekedést csapott egyedül magába és elmondott MINDENNEK szószerint a minden második szava az volt hogy én elmegyek b....i meg ilyen k@va na szóval már nwm birom vele én próbáltam vele leülni beszélgetni a kedvébe járni a háztartásban vagy hogy ne nagyon tudjon belémkötni ,de egyszerüen már ha nem szólok inkább hozzá akkoris elkezd evszekedni de mindennap ugyanazt.az a legrosszab hogy tudom nem is fog ő megváltozni ,már rájöttem arra is hogy szeretem a barátom meg ő is engem ,de a tanulásra fogok koncentrállni,anyám ma kiis jelentette hogy ő befejezte velem én tőle semmmit ne kérjek..hát ez van:S UGYHOGY NAGYON ROSSZ EZ A HELYZET
Szerencsére az én anyukám nagyon jó fej. 15 éves voltam mikor össze jöttem egy nálam 8 évvel idősebb férfival.
De nem szólt bele mindenben támogatott. Az a férfi most a férjem, szóval nem kellett csalodnia. Azt tudom tanácsolni hagyd rá anyádra hadd kiabáljon veszekedjen. Egyszerűen olyankor csukd magadra az ajtót. A barátod meg a ha szerett ki tart melleted. Fölöslegesen ne kevered vitába anyáddal. Úgy is te jönnél ki vesztesen belőle.
az utolsó elötti válaszólonak köszi most ez tök biztató volt
:)
"ma is délután hatalmas veszekedést csapott egyedül magába" Szerény véleményem szerint ez nem más, mint egy hiszti. [link]
Az -mint látszik- nem működik, hogy visszaordibálsz, mert evvel csak elindul egy verseny, hogy ki a hangosabb, kinek van igaza és kié az utolsó szó. Addig nincs vége míg valaki nem győz, vagy ki nem merül, mint ahogy te is írtad.
Próbálj utánnaolvasni pszichológiai könyvekben, írásokban a konfliktuskezelésnek és az emberi játszmáknak. Pl keress rá arra, hogy "értő figyelem", vagy a Verbális önvédelem című könyv is elég jó. *****
A veszekedéseiben talán annyi pozitív dolog azért van, hogy ezekben veled foglalkozik. Ha nem "foglalkozna" veled azt jelentené nem érdekli mi van veled, ha nem érdekelné mi van veled, akkor nem szeretne.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!