Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség, ahol a...

Nagy korkülönbség, ahol a férfi javára van az év, benneteket nem zavar?

Figyelt kérdés

Járok egy férfivel,ő 11 évvel idősebb nálam, én huszonéves vagyok, ő 30+.

Bennetek nem szokott az felmerülni, hogy mi lesz majd, ah ő otthon akar ülni, ti meg szórakoznátok még? Jó, mondjuk tudom, hogy ez személyiségfüggő. Vagy az, hogy mi lesz, ha majd el kezd öregedni, kopaszodni, őszülni, ilyesmi, de ti még ugye nem?

Undorító ezeket kimondani, tudom, de tényleg szeretem őt, csak felmerülnek bennem ilyen kérdések.

2013. aug. 1. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Húgom és sógorom között is kb annyi van, mint köztetek. Hugi 21 éves korában jöttek össze, ő most 25, 1 éve házasok lassan.

Nem feltétlenül a kor számít, hanem az igények. Azért a 42 év sem teljesen normális az én szememben. Közel sem éltem még 42 évet, de már most nem tudnám elképzelni egy 20 év alatti lánnyal a párkapcsolatot. Nemhogy pl 58 évesen egy 16 évessel. Vagy 60 évesen egy 18 évessel. Jesszusom. Inkább a WC-n húznám le magamat, mint hogy vén fejjel fiatal csitrik szoknyája után futkossak :D

Sógorom házasemberként sokat komolyodott, de neki nagy igénye van szórakozni, nyaralni, bulizni, túrázni, evezni járni. Ez húgomnak is tetszik. Ez tehát a lényeg, szerintem.

2013. aug. 2. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát az én szüleim között 29 év van, nekem ez sosem tetszett, valahol szégyelltem gyerekkoromban. (Már elváltak amúgy.) Pedig az én apukám nagyon fiatalos, jó fej, halad a korral, szóval nem ezzel volt a gond. Én épp ezért nem tudnám elképzelni a nagy korkülönbséget, de működhet persze. Köztünk a párommal csak 3 év van, de érdekes módon többször álmodtam, hogy sokkal idősebb nálam és mindig olyan rossz érzés volt bennem.
2013. aug. 2. 08:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Eleinte nem zavart, 8 év után viszont igen. Akkor már nagyon látszott a különbség, sok mindenben.
2013. aug. 2. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberenként különböző, nem lehet egy sablont ráhúzni mindenkire. Ismerek azonos korúakat, akiknek tönkrement a házasságuk, ismerek 20+ év korkülönbségű boldog párt, még ha úgy általában a kisebb korkülönbségűek nagyobb eséllyel értik is meg egymást.

Én azt nem értem, amikor jönnek ezzel az "ő otthon ül, én meg szórakoznék még" érvvel. Én mondjuk sose voltam bulizós, de tapasztalataim szerint az ember vagy otthon ülős, vagy elmászkálós fajta, nincs ilyen, hogy először az egyik, aztán 30 évesen átállítanak a fejében egy kapcsolót és onnantól a másik.

2013. aug. 4. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

A bennünk felmerülő kételyek 90%-a sose történik meg.

Ha kételyekkel akarz foglalkozzni igyekezz ne kor számok egyéb felé keresni hanem azon goldolkozz el vajon milyen kételyek azok amiknek valami jele is van.

Ennek több értelme van.

Merthogy lehet virgonc vénember is egy 40-es s otthon ülő nyamvadék is.

S ez késöbb is igaz max az araány tólódik el lassan. a kérdés az a te párod milyen nem pedig a nagy átlag

2013. aug. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!