Ciki, hogy csak ilyen kis lakást kaptam?
Felvettek egyetemre, és h ne kelljen albérletre költenünk, kaptam egy lakást. De csak egy előszoba van benne, egy szoba, és egy fürdő.
Szóval szoba-konyha egyben van, igaz, hogy belvárosi, de földszinti.
Anyuék azt mondták, hogy úgy rendezhetem be, ahogy akarom, de belvárosbn, enni pénzért nagyobbat nem tudtak venni, azt meg nem akarják, hogy a külvárosban éljek, paneltelepen.
Az ciki, hogy egyetemre mész és nincs ennyi eszed, hogy felfogd a dolgok súlyát. Az cseppet sem ciki, hogy jól álltok anyagilag. Az inkább, hogy elégedetlen vagy bármivel is, amiért nem teszel semmi, csak úgy az öledbe hullik. Az ilyen dolgokért csak hálásnak illik lenni és ezer hálát rebegni, hogy ekkora mázlista vagy és mindent megtenni, hogy legalább lélekben viszonozd.
Amúgy meg annyiban megszívtad, hogy kimaradsz a kollégiumi életből, ami egyetemistaként alap.
Remélem megtanulod értékelni a dolgokat az életben, míg nem késő!
Sok sikert!
25N
TEDD ÖSSZE A KÉT KEZED ÉS ADJ HÁLÁT A SZÜLEIDÉRT!
Nagyon nagyon sokan évekig, és akár hitelből tudnának csak lakást venni. Nagyon sokan albérletben alapítanak családot, mert sem ők, sem a szüleik-rokonaik nem engedhetik meg, hogy hozzájuk vágjanak egy szoba-konyhásat akár.
Mi a férjemmel 7 évre vettünk fel forint hitelt, az utolsó fillérig vissza kell fizetnünk kamatostul, nekünk nem fizeti ki orbánia kormánya mert nem voltunk devizások.
Igenis nagy szó a saját lakás. Ha ezt nem tudod értékelni, akkor vagy burokban éltél eddig, vagy mindent első szóra megkaptál.
11es vagyok, képzeld, én is kaptam lakást, és úgy örültem neki, mint még semmi másnak életemben. nem azt firtattam, h mekkora vagy épp milyen a berendezése.
nem valami sokat láttál eddig az életből ha ezen sopánkodsz.
Valamokka: Az SZTE nem az orvostudományi egyetem..:)
Kérdező: örülj neki, egyáltalán nem ciki. Sokan irigykednek itt, mindent lehet relativizálni, a csepeli 8. emeleti albérletben nyomorgók a báró urat látják benned, a 12. kerületiek a csórót.
Átlag budapesti viszonylatban semmi gáz a lakással, sem a méretével sem pedig a környékkel.
De az SZTE-ÁOK már igen, a Kérdező ezt írta.
Szgeden voltam egyetemista, hidd el tudom, hogy SZOTE nincs már.
Szóval ez most 1-0 ide :)
Jézusom! Ekkora pofátlanságot már régen hallottam. Szegény szüleid!
Ha majd a saját pénzedből veszel majd lakást, azt fikázhatod, úgy, ahogy akarod. Ezt bajosan.
Remélem, szüleidnek volt annyi esze, hogy haszonélvezeti jogot kötöttek ki a maguk számára.
Wooow, te melyik bolygón éltél eddig?? Melyik járattal érkeztél a Földre?
Nézz már szét a világban öcsém....
Szerintem ezt nagyon ne hangoztasd senkinek, mert nagyon ciki vagy!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!