Mit tanácsoljak a legjobb barátnömnek?
A szitu a következö: Mindketten 25 évesek vagyunk, születésünktöl fogva a legjobb barátnők. A barátnömnek 3 éve volt egy kapcsolata, halálosan szerelmes volt egy 40 éves férfibe. Együtt éltek, de végül szétmentek, bár mindketten szerettek egymást, belátták, hogy a lánynak igy jobb lesz. Ebböl a kapcsolatbol azonban született egy kislány, aki most 14 honapos. Már döntöttek a szakitásrol, mikor kiderült, hogy a lány terhes. Nem akarta elvetetni,gyönyörü kislánya született, mi is mellette álltunk mindig. Idöközben, mikor a kicsi 3 honapos volt, összejött egy sráccal, jo messzerie elköltöztek és össze is házasodatak, a srác meg nevére vette a kislányt. Az iagzi apja a nagy távolság miatt csak havonta látogatja, elvinni még a bnőm nem engedi.A gyerektartást fizeti, probál gondoskodni roluk.
A probléma most jön: A bnömnek megromlott (nem tulzottan) a kapcsolata a férjével, annak szülei miatt. Az anyósnál lakik a bnöm, és rendkivül undorito egy nö (már találkoztam vele), és a férje nem áll ki a bnöm mellett, ezért ö kezd elhidegülni töle.
Az expasi(a kislány apja), idöközben jelezte, hogy nem tud a bnöm nélkül élni, vissza akarja kapni a családját, mind az anyagi mind az érzelmi biztonságukrol gondoskodna.
A bnöm ma jön hozzám este, és itt lesznek holnap is, én tudok minden részletet, és tölem kért tanácsot, hogy mit tegyen ebben a helyzetben. Mradjon a férjével és éljenek mint eddig, anyagi szempontbol nélkülözve, vagy menjen vissza az exéhez aki a gyerek apja?
Azt mondja, mindkét pasit szereti, talán az exet szerelemböl, a férjét meg hálábol, de mindkettövel tudna élni.
Most nagyon rossz a helyzetem, mert én vagyok az akire hallgat és kell neki valami okosat mondanom. Azt szeretném, ha végre boldog lenne. De mi lenne neki a legjobb?
Probáltam leirni minden lényeges dolgot, aki csak kritizálni akarja ötvagy engem, kérem ne fáradjon a válaszirással.
Én is az exet javasolnám ha szereti,több okból is.Mégis csak Ő az édesapjuk a gyerekeinek.A barátnődnek elsősorban azt kellene figyelembe venni,hogy a gyerekeinek mi a jó,ezt kellett volna eddig is.Már bocsi,de kikivánkozik belőlem,hogy hogyan lehetett ennyire ostoba,hogy szül 2 gyereket valakinek,aztán jön rá,hogy nem egymáshoz valók?Most meg mégis szereti?Nem hebehurgya kicsit a csaj?
Ez a szereti mindkettőt egyébként azt jelenti,hogy egyiket sem igazán....Egy értelmes felnőtt ember el tudja dönteni ki számára az igazi,kibe szerelmes,kivel szeretné leélni az életét.Ha nem az elég nagy baj,főleg 2 gyerekkel.Szegény szerencsétlen gyerekek....
De ha már annyira önfeláldozó a barátnőd,akkor térjen vissza a gyerekek apjához,hátha benne több a felelősség a gyerekei iránt,talán Ő normális életet tudna nekik biztosítani(meg az eszetlen felelőtlen barátnődnek is).
Én semmiképpen nem tenném ki a gyerekeimet egy gonosz mostoha anyós mesterkedéseinek,főleg így,hogy a férjére nem számíthat.Annyit tudok még mondani,hogy nagy az Isten állatkertje.....
Ex.ha nem jön ki anyóssal,az úgyis elüldözi,csak akkorra már idegbeteg lesz.
A férjet meg nem kell sajnálni,állt volna a sarkára.
És nem kell otthagyni semmit az neki jár.Van gyereke,ne mással legyen nagylelkű,pláne ha meg sem érdemli.
Soha nem jó anyóssal együtt lakni, mert az tönkretesz mindent. nekem is van egy bnőm, az anyóssal élnek, de az is egy hárpia!!! Sajnálom szegényt!
A bnődnek meg javasold azt, h beszélgessen mind2 pasival a jövőröl.
De én szerintem is az exet válassza.
Ha mégis a mostaninál marad, akkor sürgőssen költözzenek el az anyóstól, mert mégjobban megmérgezi a kapcsolatukat! s a vége válás lesz. menjen az elejébe a dolognak. Hálából ne maradjon együtt senkivel. Ne áldozza fel a saját és a gyereke boldogságát!
Na, ha meg benezel ide, akkor olvasd el az en valaszomat is. Esetleg mutasd meg a baratnodnek is a valaszokatt!
Mindenkeppen az ex, az igazi apukahoz menjen vissza a baratnod!!! A mostani baratja nem all ki mellette, ugyhogy egyaltalan nem kellene ott tovabb maradnia megturt szemelykent.
Addig menjen vissza a baratnod az exehez, amig nem keso!!!
Tehat azonnal! Ne haragudj, de kicsit legyen mar onzobb, es okosabb, elorelatobb es felelosebb a baratnod!
Mi lenne vele, ha a mostani baratja, es az o szulei kitennek ot a kicsivel az utcara? Konnyen megtortenhet am!
En tuti 1000-el huznek vissza az exhez, 1. o az igazi apa, 2. biztosan nagyon szereti a lanyt es a kicsit is, ha nem igy lenne, soha nem jelentkezett volna!
Remelem, hogy a baratnod felelosen dont, es gyorsan visszamegy az exhez, es nem lelkizik! Csak a kicsire gondoljon, a kicsi lelkivilagara! Ne eljen megturt senkikent!!!
Irjal hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!