Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoljak a legjobb...

Mit tanácsoljak a legjobb barátnömnek?

Figyelt kérdés

A szitu a következö: Mindketten 25 évesek vagyunk, születésünktöl fogva a legjobb barátnők. A barátnömnek 3 éve volt egy kapcsolata, halálosan szerelmes volt egy 40 éves férfibe. Együtt éltek, de végül szétmentek, bár mindketten szerettek egymást, belátták, hogy a lánynak igy jobb lesz. Ebböl a kapcsolatbol azonban született egy kislány, aki most 14 honapos. Már döntöttek a szakitásrol, mikor kiderült, hogy a lány terhes. Nem akarta elvetetni,gyönyörü kislánya született, mi is mellette álltunk mindig. Idöközben, mikor a kicsi 3 honapos volt, összejött egy sráccal, jo messzerie elköltöztek és össze is házasodatak, a srác meg nevére vette a kislányt. Az iagzi apja a nagy távolság miatt csak havonta látogatja, elvinni még a bnőm nem engedi.A gyerektartást fizeti, probál gondoskodni roluk.

A probléma most jön: A bnömnek megromlott (nem tulzottan) a kapcsolata a férjével, annak szülei miatt. Az anyósnál lakik a bnöm, és rendkivül undorito egy nö (már találkoztam vele), és a férje nem áll ki a bnöm mellett, ezért ö kezd elhidegülni töle.

Az expasi(a kislány apja), idöközben jelezte, hogy nem tud a bnöm nélkül élni, vissza akarja kapni a családját, mind az anyagi mind az érzelmi biztonságukrol gondoskodna.

A bnöm ma jön hozzám este, és itt lesznek holnap is, én tudok minden részletet, és tölem kért tanácsot, hogy mit tegyen ebben a helyzetben. Mradjon a férjével és éljenek mint eddig, anyagi szempontbol nélkülözve, vagy menjen vissza az exéhez aki a gyerek apja?

Azt mondja, mindkét pasit szereti, talán az exet szerelemböl, a férjét meg hálábol, de mindkettövel tudna élni.

Most nagyon rossz a helyzetem, mert én vagyok az akire hallgat és kell neki valami okosat mondanom. Azt szeretném, ha végre boldog lenne. De mi lenne neki a legjobb?

Probáltam leirni minden lényeges dolgot, aki csak kritizálni akarja ötvagy engem, kérem ne fáradjon a válaszirással.

2009. okt. 24. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én is az exet javasolnám ha szereti,több okból is.Mégis csak Ő az édesapjuk a gyerekeinek.A barátnődnek elsősorban azt kellene figyelembe venni,hogy a gyerekeinek mi a jó,ezt kellett volna eddig is.Már bocsi,de kikivánkozik belőlem,hogy hogyan lehetett ennyire ostoba,hogy szül 2 gyereket valakinek,aztán jön rá,hogy nem egymáshoz valók?Most meg mégis szereti?Nem hebehurgya kicsit a csaj?

Ez a szereti mindkettőt egyébként azt jelenti,hogy egyiket sem igazán....Egy értelmes felnőtt ember el tudja dönteni ki számára az igazi,kibe szerelmes,kivel szeretné leélni az életét.Ha nem az elég nagy baj,főleg 2 gyerekkel.Szegény szerencsétlen gyerekek....

De ha már annyira önfeláldozó a barátnőd,akkor térjen vissza a gyerekek apjához,hátha benne több a felelősség a gyerekei iránt,talán Ő normális életet tudna nekik biztosítani(meg az eszetlen felelőtlen barátnődnek is).

Én semmiképpen nem tenném ki a gyerekeimet egy gonosz mostoha anyós mesterkedéseinek,főleg így,hogy a férjére nem számíthat.Annyit tudok még mondani,hogy nagy az Isten állatkertje.....

2009. okt. 24. 14:48
 12/21 A kérdező kommentje:
kedves utolso! Lehet hogy nem fogalmaztam egyértrelmüen, de egy kislánya van.
2009. okt. 24. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
utolso valaszado olvasd el a kerdest aztan valaszolj!!!a baratnodnek sok boldogsagot,valassza akit igazan szeret!!!
2009. okt. 24. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az ex.A gyerek is sokkal jobban jár,meg a barátnőd is.Boldogak lesznek,hisz mégis szerelemből szereti az exet,és mégis ő a gyermeke apja.Szerintem mondd meg neki,hogy hagyja ott a férjét,és menjen az exéhez! És ne legyen lelkiismeret furdalása.
2009. okt. 24. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Ex.ha nem jön ki anyóssal,az úgyis elüldözi,csak akkorra már idegbeteg lesz.

A férjet meg nem kell sajnálni,állt volna a sarkára.

És nem kell otthagyni semmit az neki jár.Van gyereke,ne mással legyen nagylelkű,pláne ha meg sem érdemli.

2009. okt. 24. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ex a jó megoldás. Főleg ha őt szereti.
2009. okt. 24. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Soha nem jó anyóssal együtt lakni, mert az tönkretesz mindent. nekem is van egy bnőm, az anyóssal élnek, de az is egy hárpia!!! Sajnálom szegényt!

A bnődnek meg javasold azt, h beszélgessen mind2 pasival a jövőröl.

De én szerintem is az exet válassza.

Ha mégis a mostaninál marad, akkor sürgőssen költözzenek el az anyóstól, mert mégjobban megmérgezi a kapcsolatukat! s a vége válás lesz. menjen az elejébe a dolognak. Hálából ne maradjon együtt senkivel. Ne áldozza fel a saját és a gyereke boldogságát!

2009. okt. 24. 15:14
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek. Most mennem kell ez állomásra mert 1 óra mulva érkeznek. Még egyszer köszi
2009. okt. 24. 15:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Na, ha meg benezel ide, akkor olvasd el az en valaszomat is. Esetleg mutasd meg a baratnodnek is a valaszokatt!

Mindenkeppen az ex, az igazi apukahoz menjen vissza a baratnod!!! A mostani baratja nem all ki mellette, ugyhogy egyaltalan nem kellene ott tovabb maradnia megturt szemelykent.

Addig menjen vissza a baratnod az exehez, amig nem keso!!!

Tehat azonnal! Ne haragudj, de kicsit legyen mar onzobb, es okosabb, elorelatobb es felelosebb a baratnod!

Mi lenne vele, ha a mostani baratja, es az o szulei kitennek ot a kicsivel az utcara? Konnyen megtortenhet am!

En tuti 1000-el huznek vissza az exhez, 1. o az igazi apa, 2. biztosan nagyon szereti a lanyt es a kicsit is, ha nem igy lenne, soha nem jelentkezett volna!

Remelem, hogy a baratnod felelosen dont, es gyorsan visszamegy az exhez, es nem lelkizik! Csak a kicsire gondoljon, a kicsi lelkivilagara! Ne eljen megturt senkikent!!!

Irjal hogy mi lett!

2009. okt. 24. 15:51
 20/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én a barátnő vagyok, vagyis a lány, akiről a történet szól. Kedvesek vagytok hogy irtatok. A kislányom alszik, most beszéltünk a témárol. Azt hiszem, visszamegyek a volt páromhoz, ö tud nekünk nyugodt környezetet biztositani. Remélem jol döntök és végre boldogok leszünk. Mindemellett hibásnak érzem magam, és sajnálom a férjem, mert ö nem gondolja, hogy van más is az életemben, nehéz lesz neki tálalni.
2009. okt. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!