Mit tanácsoljak a legjobb barátnömnek?
A szitu a következö: Mindketten 25 évesek vagyunk, születésünktöl fogva a legjobb barátnők. A barátnömnek 3 éve volt egy kapcsolata, halálosan szerelmes volt egy 40 éves férfibe. Együtt éltek, de végül szétmentek, bár mindketten szerettek egymást, belátták, hogy a lánynak igy jobb lesz. Ebböl a kapcsolatbol azonban született egy kislány, aki most 14 honapos. Már döntöttek a szakitásrol, mikor kiderült, hogy a lány terhes. Nem akarta elvetetni,gyönyörü kislánya született, mi is mellette álltunk mindig. Idöközben, mikor a kicsi 3 honapos volt, összejött egy sráccal, jo messzerie elköltöztek és össze is házasodatak, a srác meg nevére vette a kislányt. Az iagzi apja a nagy távolság miatt csak havonta látogatja, elvinni még a bnőm nem engedi.A gyerektartást fizeti, probál gondoskodni roluk.
A probléma most jön: A bnömnek megromlott (nem tulzottan) a kapcsolata a férjével, annak szülei miatt. Az anyósnál lakik a bnöm, és rendkivül undorito egy nö (már találkoztam vele), és a férje nem áll ki a bnöm mellett, ezért ö kezd elhidegülni töle.
Az expasi(a kislány apja), idöközben jelezte, hogy nem tud a bnöm nélkül élni, vissza akarja kapni a családját, mind az anyagi mind az érzelmi biztonságukrol gondoskodna.
A bnöm ma jön hozzám este, és itt lesznek holnap is, én tudok minden részletet, és tölem kért tanácsot, hogy mit tegyen ebben a helyzetben. Mradjon a férjével és éljenek mint eddig, anyagi szempontbol nélkülözve, vagy menjen vissza az exéhez aki a gyerek apja?
Azt mondja, mindkét pasit szereti, talán az exet szerelemböl, a férjét meg hálábol, de mindkettövel tudna élni.
Most nagyon rossz a helyzetem, mert én vagyok az akire hallgat és kell neki valami okosat mondanom. Azt szeretném, ha végre boldog lenne. De mi lenne neki a legjobb?
Probáltam leirni minden lényeges dolgot, aki csak kritizálni akarja ötvagy engem, kérem ne fáradjon a válaszirással.
Érdemes lenne az ex pasival lennie, mert nála nem lennének bonyodalmak, főleg, ha anno se voltak. A férjnél meg nem lenne nyugta az anyós miatt, és tönkre menne.
Nem tudom, mennyire segített. :)
sztem az ex a jobb megoldás. a mostani párjával az anyós tönkre fogja tenni a kapcsolatot és ha mármost sem áll ki a hapsi a barátnőd mellett, később csak rosszabb lesz...
szóval az ex!
Azt modogatja, hogy végleg tönkretette a férje életét, mert lehet hogy nem fog mást találni. A lelkiismeretfurdalása miatt az összes vagyont (auto, pénz) a férjének akarja hagyni, hogy könnyitsan a büntudatán.
Nagyon szenved, 2 hnapja mondta ezt az ex, azota 10kg-t fogyott. Azt mondta, ha tudta volna hogy igy lesz, nem is keres más hapsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!