Mit csináljak a szüleimmel? Már elegem van.
Ne szégyeld magad, mert császárral szültél! Ez nem szégyen! Apukád nem normális, már bocs! Szüljön ő, kíváncsi vagyok, hogy menne neki! Mit szól bele olyanba és mit ítélkezik olyanról, amihez köze nincs?! Ezt nyugodtan mondd meg neki! Ahelyett, hogy örülne az unokának! Szégyellje magát ő, hoyg ilyen miatt lelkiismeretfurdalást akar kelteni benned! Az ember nem állat, nem csak a természet dolgozik benne, hanem a civilizáció is, és ez teljesen normális - nem szégyen, hogy az ember nem pottyantja ki egy bokorban az utódát, hanem segítségre szorul! Hah fogalmad sincs a szülésről, ezt monda? Apukádnak van? Kérdezd már meg!!!!!!!
Azt tedd, hogy állj a sarkadra, ne hagyd magad, ne hunyászkodj meg, vágj vissza! Nehogymár!
A kutya fürdetése talán nem olyan nagy dolog - bár én se venném jó néven, ha valaki az engedélyem nélkül megfürdetné a macskámat, de a kutya talán jobban viseli - de ez a szülés miatti beszólás nagyon durva, nagyon!
Egyidős vagyok Veled. Tényleg ne hagyd magad! :)
Hát ha ez így van, ahogy írtad, akkor én többet be nem engedném őket magamhoz, az biztos! És én se mennék hozzájuk. Minek, azér, hogy megalázzanak, hülyének nézzenek?
Ha tényleg így érzel, szakíts meg velük minden kapcsolatot. Az MSN-re se reagálj semmit. Nem kötelező érintkezned velük ám. És jelen esetben teljesen felsleges is ilyen áldozatot hoznod. A gyereknek is jobb lesz ilyen nagyszülői példa nélkül, hidd el.
Ha felnött vagy, akkor ne akarj mindig a szüleiddel lenni, keress magadnak valahol lakást tölük távolabb, ne hivd meg öket magadhoz, ne látogasd öket, csak nagy ritkán, és ha valami megjegyzést tesznek, vagy kiröhögnek, akkor menj haza.
A császárral szülés meg éppen olyan szülés, mint a természetes, egyik se jobb vagy rosszabb (én mindkettöt átéltem, tudom, hogy miröl van szó).
Törvényben lévő joga nincsen látni, max ilyen íratlan jog, hogy mivel ő a nagyanyó ezért szeretné látni de ennyi.
Egyébként hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!